Anunturi

 

11.06.2008

Editura TREI are placerea de a va invita la lansarea primului numar al revistei

American Journal of Psychoterapy

în versiune româneasca. Evenimentul va fi gazduit în cadrul Salonului International de Psihologie si va avea loc pe data de 21 iunie, ora 16.00, la Sala Palatului.

Întemeiata în 1939, American Journal of Psychoteraphy a intrat în cel de-al 70-lea an de existenta neîntrerupta. Revista trimestriala ofera informatii, comentarii si dezbateri despre principalele orientari din psihoterapia contemporana (comportamentala, psihodinamica, spirituala si experentiala). Prezentarile de cazuri abunda, tehnica, dar si teoriile psihologice întemeietoare bucurându-se de o deosebita atentie. Prestigiul revistei este ilustrat nu numai de îndelungata sa traditie, dar si de personalitatile care îi alcatuiesc board-ul, printre care se numara Aaron T. Beck, Arnold Lazarus, Glen O. Gabbard, Irwin Yalom, Otto Kernberg. Absenta în limba româna a unei reviste dedicate psihoterapiei ne-a determinat sa preluam integral revista americana, al carei spirit poate constitui un model pentru viitoarele reviste românesti.

Cele patru numere ale anului 2008 pot fi achizitionate prin abonament în valoare de 100 lei, precum si din comertul de carte (pret pe exemplar 30 lei) sau de la Editura Trei.

 
 
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 Psihogen. Toate drepturile rezervate.