Anunturi

 

25.07.2008

Colocviul International Sigmund Freud


Imi fac datoria sa transmit mai departe invitatia Fundatiei Generatia:

Fundatia Generatia are placerea sa va invite duminica, 28 septembrie, ora 9:00, Hotel Mariott, Bucuresti, la Colocviul International ,,Sigmund Freud” (Copilul – vârstele si problemele lui în viziunea psihanalitica). Invitati de onoare: dr. T. Berry Brazelton si dr. J. D. Sparrow, S.U.A.

Puncte pe ordinea de zi a colocviului:

1. Conceptul de ,,Puncte de cotitura”
2. Evaluarea copilului - ,,Întâlneste-ti copilul”
3. O perspectiva a sistemului american de evaluare si de îngrijire a copilului
4. Lansarea volumului II, ,,De la 3 la 6 ani. Dezvoltarea emotionala si a comportamentului copilului tau”
5. Conferinta de presa, eveniment media
6. Seminarul despre traumatismul precoce si tulburarile de atasament la copil – Andrei Constantinescu, Vera Sandor, Magda Ionescu, Sorina Patrascu
7. Lansarea a trei noi aparitii editoriale ale Editurii Fundatiei Generatia: Psihanaliza copilului astazi (editor: Luis Rodriguez de la Sierra), Evadare din sine (autor: Ilany Kogan), A îndura adolescenta (autor: Michel Vincent).
8. Decernarea premiilor ,,Serge Lebovici”
9. Sustinerea lucrarilor selectate pentru a candida la premiul ,,Serge Lebovici” pentru anul 2009, având tema ,,Psihanaliza precoce a diadei mama-copil si a copilului mic”.
10. Pe data de 29 septembrie, dr. Berry Brazelton va efectua o consultatie publica, la Spitalul Universitar, Bucuresti, Sectia de neonatologie.

Alte informatii:

1. Sunt admise la concursul pentru premiul ,,Serge Lebovici” numai lucrari care contin tematica ,,Psihanaliza precoce a diadei mama-copil si a copilului mic”. Asteptam lucrarile pâna la data de 1 septembrie 2008, pe adresa de e-mail office@generatia.ro. Lucrarile selectate vor fi sustinute în cadrul colocviului.
2. Taxa de participare este în valoare de 150 RON, virati în contul Fundatiei Generatia RO68BRDE410SV344111 44100, deschis la BRD Piata Romana. Studentii si cursantii programului de formare al Fundatiei Generatia sunt exceptati de la taxa de participare.
3. Înscrierea pentru participarea la eveniment se face prin e-mail la adresa office@generatia.ro, însotita de mentionarea categoriei de participant si de precizarea efectuarii platii.
4. Colocviul va fi acreditat de Colegiul Psihologilor din România, numarul de credite urmând a fi anuntat în luna septembrie.

 
 
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 Psihogen. Toate drepturile rezervate.