Anunturi

 

21.03.2008

Congres National al FRP: "Identitatea in psihoterapie"


Federatia Romana de Psihoterapie si Societatea de Analiza Existentiala si Logoterapie anunta organizarea celui de-al VII-lea Congres National de Psihoterapie, cu tema "Identitate in Psihoterapie".

Congresul va avea loc in perioada 16-18 mai, a.c., la Predeal, Hotel CFR.

Cateva din temele ce vor fi dezbatute: "Identitate si statut", "Identitate si etica/deontologie profesionala", "Identitate si scoala (orientare)", "Identitate si relatie terapeutica", "Identitate personala si identitate profesionala", "Identitate si sens", "Identitate si persoana", "Identitate - identificare - empatie".

Perioada in care se fac inscrieri este 20 martie-20 aprilie, pe baza unui formular care poate fi obtinut de la adresa cn.sael@gmail.com si trimis apoi pe aceeasi adresa.

Calitate de participant la congres presupune accesul la toate sesiunile congresului, primirea mapei congresului, primirea diplomei de participare, obtinerea de credite EMC si CPR - dupa caz, participarea la cocktail, participarea la cina festiva.

Formularul de înscriere completat si o copie a actului de depunere a taxei/taxelor vor fi trimise pe adresa electronica de secretariat a congresului, cn.sael@gmail.com , nu mai târziu de 20 aprilie 2008.

Taxa de participare:
180 RON cu confirmare de plata pâna la 20 aprilie 2008
240 RON cu confirmare de plata pâna la 01 mai 2008
300 RON pâna la 16 mai 2008

Taxa de participare si taxa de rezervare a locului/locurilor de cazare se vor depune în contul SAEL Bucuresti numarul:RO57 RNCB 0074 0292 1367 0003BCR Sucursala Sector 3.

Pentru mai multe informatii: cn.sael@gmail.com

 
 
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 Psihogen. Toate drepturile rezervate.