Anunturi

 

3.02.2009

Clinica PsyMotion va invita la workshopul:

Cum sa construim relatii sanatoase cu copiii nostri

Dificultatile relationale dintre parinti si copii sunt tot mai prezente intr-o lume in care domina lipsa timpului acordat interactiunii si viteza cu care ne grabim « sa facem », uitand cum « sa fim ». Va invitam la un workshop interactiv despre experienta de a fii parinte si despre modalitati de imbunatatire a relatiei cu copiii vostri.

Workshopul este moderat de catre Adina Tita – psihoterapeut si psiholog clinician, cu o experienta de peste 6 ani in lucrul cu parinti si copii. Din 2006, Adina a realizat si sustinut programul de consiliere si informare parentala „Mini-Scoala pentru Mamici si Tatici – Grupuri pentru Parinti cu Copii Prescolari”.

Obiectivele workshop-ului sunt:
· Identificarea unor raspunsuri la intrebari importante pe care sa le transferati in relatia cu copilul vostru;
· Impartasirea experientelor personale;
· Identificarea unor instrumente de folosit in relatia cu copilul vostru, pentru a-l ajuta sa se exprime si sa se inteleaga.

Beneficiile acestui workshop:
· participantii sunt incurajati sa dea exemple personale si sa exploreze impreuna raspunsuri la situatii concrete traite in relatia cu copilul/copiii lor;
· contactul cu informatii relevante despre ce presupune o relatie de atasament sanatoasa parinte-copil; cum ajung copiii sa aiba comportamente "problema"; gasirea unui limbaj comun de exprimare a iubirii intre parinti si copii.
· intalnirea altor parinti si impartasirea de trairi si experiente similare sau diferite.

Workshop-ul este dedicat parintilor cu copii pana la varsta adolescentei sau viitorilor parinti . Si cei care nu se incadreaza in acest grup sunt bineveniti, insa nu vor avea prioritate la inscriere.

Detalii privind organizarea:
Workshopul va avea loc in zilele de sambata, 21 februarie 2009, 4 aprilie 2009 si 16 mai 2009, de la orele: 10:00 - 16:00, cu o pauza de pranz de 1 ora.
· Pret: 150 RON/ participant sau 200 RON/cuplu

· Pentru o buna functionare a grupului, numarul maxim de participanti va fi de 12.

Date de contact:
Tel/Fax: 0217812259
E-mail: office@psymotion.ro
www.psymotion.ro
Str. Mihail Sebastian, nr. 203, sector 5, Bucuresti.

 
 
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 Psihogen. Toate drepturile rezervate.