Anunturi

 

14.10.2008

Asociatia de Psihoterapii Cognitive si Comportamentale din Romania organizeaza urmatorul curs de formare profesionala continua in:

Diagnostic si evaluare clinica

Grupul tinta: Cursul se adreseaza profesionistilor din domeniul psihoterapiei, psihologiei clinice, psihiatriei sau consilierii psihologice care desfasoara activitati de diagnostic, evaluare clinica, psihoterapie, consiliere psihologica sau dezvoltare si optimizare personala, inclusiv activitati de expertiza psihologica, în cazul copiilor si/sau adultilor. De asemenea cursul se adreseaza psihologilor atestati în alte domenii (ex. muncii, organizational, transporturi, aparare, educatie etc.), care au nevoie de cunostinte clinice de baza în activitatea lor profesionala.

Obiectivul cursului: Cursul are ca scop familiarizarea cursantilor cu diagnosticul si evaluarea clinica precum si asigurarea unui bagaj de cunostinte declarative si procedurale care sa-i faca apti pentru o activitate eficienta în aceste domenii. Cursul este structurat sub forma unor prezentari teoretice si aplicatii practice. Se prezinta într-o maniera pragmatica demersul evaluarii clinice si principalele instrumente folosite, care sa ofere un sistem de practica psihologica validata stiintific în ceea ce priveste psihodiagnosticul si evaluarea clinica. Acest curs/workshop ofera si prerechizitele necesare pentru achizitionarea, de catre cei interesati, a Platformei de Evaluare Clinica formata din: (1) Interviurile Clinice Structurate (SCID) pentru copii si adulti, si (2) Sistemul de Evaluare Clinica.

Examinarea cunostintelor cursantilor: Evaluarea va viza cunostintele teoretice si abilitatile practice dobandite în cadrul cursului. Evaluarea se realizeaza printr-un examen scris la finalul cursului.

Taxa de participare: 100 de euro

Forma si durata cursului: cursul se deruleaza vineri, sambata si duminica, pe parcursul a 20 de ore

Data: 21-23 noiembrie

Locatie: Cluj-Napoca

Actul de studii eliberat cursantului: certificat de abolvire a cursului, creditat de Colegiul Psihologilor din Romania cu 10 credite, pentru psihologii cu atestat de libera practica sau adeverinta de participare pentru cursantii care nu au atestat de libera practica

Adresa de contact: clinica@psychology.ro

 
 
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 Psihogen. Toate drepturile rezervate.