Anunturi

 

10.09.2008

Asociatia de Psihoterapie Pozitiva, membra a Federatiei Europene a Centrelor de Psihoterapie Pozitiva (EFCPP) (acreditate de EAP), membra a Federatiei Romane de Psihoterapie (FRP), acreditata CPR ca furnizor de formare profesionala continua

Curs de formare in Psihoterapia Pozitiva

Asociatia de Psihoterapie Pozitiva anunta initierea a doua grupuri noi de formare in Psihoterapia Pozitiva la Bucuresti si Cluj.

La curs se pot inscrie absolventi ai facultatilor de Psihologie, precum si absolventi ai uneia dintre urmatoarele facultati: asistenta sociala, medicina, pedagogie, sociologie, filozofie, cu conditia efectuarii cursurilor prerechizite de: diagnostic si evaluare clinica, psihologie clinica si medicala, consiliere si psihoterapie, psihiatrie si psihopatologie, psihologia dezvoltarii conform reglementarilor CPR (www.cpr.ro).

Formarea dureaza 5 ani (anul I = curs de baza, anul II, III, IV = cursuri avansate, anul V = supervizare). La finalul anului IV se organizeaza un examen de tip colocviu (psihiatrie si studii de caz).

La final se obtine diploma recunoscuta de Federatia Romana de Psihoterapie (FRP), de Federatia Europeana a Centrelor de Psihoterapie Pozitiva, Wiesbaden, Germania (EFCPP), de Asociatia Europeana de Psihoterapie (EAP) si de Colegiul Psihologilor din Romania (CPR).

Se lucreaza 24 ore pe weekend (vineri dupa-masa, sambata, duminica), cu intalniri de 1 weekend la 6 luni (primul an) si 1 weekend la 3 luni (anii II V).

Termen limita de inscriere: 21.09.2008

Formatori
Bucuresti Antonella MATEI (psihoterapeut, formator specializat in Psihoterapie Pozitiva)0744-140236 sau aaatoni@yahoo.com
Cluj - Gabriela HUM (psihoterapeut, formator specializat in Psihoterapie Pozitiva).- 0744623236 sau gabriela.hum @ positum.ro

Sediul Central: Cluj-Napoca, str.. Observatorului 121/12 tel. 0744-623236, www.positum.ro

 
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 Psihogen. Toate drepturile rezervate.