Anunturi

 

15.09.2008


Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei ROMANIA, Centrul de Consiliere, Asistenta si Aprofundare Profesionala UNIVERSITAS, organizeaza si deruleaza in perioada 25 26 octombrie 2008 la BUCURESTI , primul modul al unui nou curs tehnic aplicativ

Terapie Sistemica: Cuplu, Copil, Familie

Psiholog Andreea MURARU si psiholog Cristian PETRESCU, terapeuti atestati European Family Therapy Association (EFTA), sunt formatori experimentati si practicieni recunoscuti in aria serviciilor psiho-sociale, atat pe plan local cat si national. Acestia vor oferi in cadrul cursului elemente de teorie raportate la cazuistica si patologia din contextul socio-cultural romanesc. Cursul este conceput cu accent pe demonstratii, jocuri de rol, studii de caz, pe fondul conceptelor de baza ale terapiei sistemice.

Acest curs, urmat si recomandat pana in prezent de specialisti din Bucuresti, Cluj, Targu Mures, Barlad, Constanta , Iasi , Bacau , Onesti , Sibiu, Suceava si Vaslui , este adresat tuturor specialistilor care parcurg in activitatea lor etape de consiliere precum si studentilor din registrul psiho-social (psihologi, psihopedagogi, asistenti sociali, consilieri, profesori  etc.), aflati in ani terminali.

Tematica orientativa:
Modul I: Concepte de baza ale Terapiei Sistemice
Modul II: Metode de abordare sistemica in Terapie de Familie
Modul III: Interventia terapeutica in deteriorarea relatiilor intrafamiliale: Violenta si abuzul Modul IV: Tehnici de abordare narativa a Copilului, Cuplului si Familiei
Modul V: Metode de analiza, evaluare si interventie in relatia de Cuplu
Modul VI: Dezvoltare personala.

Caracteristici de lucru: 1 intalnire pe luna (16 ore de lucru), in week-end. Cursul are o durata totala de 100 de ore si se deruleaza pe parcursul a 6 luni. Taxa de participare este de 285 lei /modul. Plata se efectueaza la fiecare intalnire.

Important de mentionat faptul ca numarul de locuri este limitat, indeosebi pentru a permite insusirea abilitatilor si deprinderilor fiecaruia dintre participantii la curs.

Data limita pentru inscriere este 17 octombrie 2008. Inscrierile la curs se fac prin e-mail la adresa : terapiafamiliei@yahoo.com, in ordinea achitarii a minim 50% din taxa primului modul.

Informatii suplimentare puteti obtine la telefon 0745 877 820, psiholog Cristian PETRESCU.

Cu respect, Mirela BOGHIU
Asistent PR-ACTF

Asociatia de Consiliere si Terapie a Familiei (ACTF)
Str. Decebal nr. 26, Iasi, Romania
Tel.: 0722 967 603

E-mail: terapiafamiliei@yahoo.com

 
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 Psihogen. Toate drepturile rezervate.