Anunturi

 

23.09.2008

Cursuri de formare in psihoterapia sistemica de familie si cuplu
cu acreditarea Asociatiei de Psihoterapia Familiei si Cuplului Iasi (APFC Iasi), Federatiei Romana de Psihoterapie (FRP), Colegiului Psihologilor din Romania (CPR).

Se vor organiza grupuri in urmatoarele locatii , echipa de formatori Diana Laura Ciubotaru si Adina Karner Hutuleac, in perioada 5 februarie-8 martie 2009 (cursurile introductive): •  Iasi •  Bacau •  Piatra Neamt •  Bucuresti •  Galati •  Constanta

Cursul introductiv de 60 de ore face parte dintr-o formare de 750 de ore pe durata de patru ani, structurata si organizata conform criteriilor FRP si Colegiului Psihologilor. Formatorii si scoala de terapia sunt acreditate de FRP si Colegiul Psihologilor. Certificatele eliberate la finalul formarii sau cele de etapa, sunt acceptate de colegiu pentru eliberarea atestatului de libera practica in consiliere psihologica si psihoterapie in conditiile legii.  

APFC Iasi este asociatie de profesionisti, membra a Federatiei Romane de Psihoterapie FRP, iar echipele de traineri  care sustin cursurile de formare sunt compuse din psihoterapeuti de familie pregatiti si certificati la nivel national si european conform criteriilor EFTA -European Association of Family Therapy.  

Cursurile se adreseaza psihologilor, pedagogilor, psihopedagogilor, asistentilor sociali si medicilor precum si studentilor aflati  in ultimul an de studiu la facultatile cu specializarile sus mentionate.

Inscrierile se pot face pana la data de 1 februarie 2009:  
•  Pentru inscriere la cursul din orasele IASI si GALATI si BACAU la adresa de mail adinakarner@ymail.com - cu mentiunea: "pentru inscriere la cursul din Iasi /Galati/ Bacau ", sau telefon 0722 614641. Persoana de contact: formator Adina Karner Hutuleac.
•  Pentru inscriere la cursul din orasele BUCURESTI si CONSTANTA, PIATRA NEAMT - email: dianaciubotaru@ymail.com cu mentiunea: "pentru inscriere la cursul din Bucuresti/Constanta/Piatra Neamt ", sau telefon 0742 094746.   Persoana de contact: formator Diana Ciubotaru.  

Pentru inscriere se va trimite un CV, o scrisoare de intentie  si confirmarea platii unei taxe de inscriere (nr si data ordinului de plata) in valoare de 10 RON in contul Asociatiei de Psihoterapia Familiei si a Cuplului Iasi, deschis la BRD sucursala Iasi, cod IBAN RO49BRDE240SV19685132400 la persoanele de contact sus mentionate.  

Pentru informatii suplimentare puteti accesa si pagina webb a asociatiei www.apfc.ro

Va asteptam la cursurile noastre!  .
 
 
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 Psihogen. Toate drepturile rezervate.