Anunturi

 

8.01.2009

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie MINDCARE (membru al MedLife Group) organizeaza in perioada 5 - 8 Februarie 2009 workshop-ul cu tema:


Lucrand cu emotiile


Ziua 1: Exprimarea furiei si managementul violentei

Toti copiii construiesc furie inauntrul lor. Multi dintre ei exprima furia in moduri inadecvate.. Acest workshop ofera instrumente pentru a-i ajuta pe copiii cu probleme legate de furie sa o elibereze intr-un mod securizat si chiar distractiv.

Ziua 2: Probleme legate de abuz si abandon

Abuzul in copilarie se afla adesea la baza modificarilor comportamentale. Dimineata acestei zile va fi petrecuta invatand modalitati practice pentru a-i ajuta pe copiii care au aceste probleme. Dupa – amiaza este destinata invatarii si intelegerii emotiilor legate de abandon.

Ziua 3: Construirea increderii in propriile forte si a stimei de sine

Stima de sine scazuta este cel mai frecvent intalnit simptom al problemelor emotionale in randul copiilor. Ajutand copiii sa construiasca o imagine de sine pozitiva, sanatoasa prin
intermediul activitatilor distractive, ii veti ajuta sa isi rezolve si alte dificultati.

Ziua 4: Miscare si muzica

Copiilor le place in mod natural  miscarea. In terapie aceasta ne
poate ajuta pentru a-i face pe copii sa se simta bine si sa isi rezolve unele
probleme. Miscarea si muzica ii ajuta pe copii sa se exprime intr-un mod hazliu si sanatos.

Formatori:

Roger Day Formator Acreditat, PTSTA, CTA, Certified Play Therapist, UKCP Registered Psychotherapist

Roger este un play therapist entuziast si psihoterapeut specializat in munca cu copii si familii, realizand o abordare creativa a terapiei. Este calificat pentru a preda Play Therapy si Analiza Tranzactionala. Este autorul a peste 15 carti, cele mai multe din ele pentru sau despre copii.

Christine Day Formator Acreditat, NNEB (Educatori), Diploma in Counselling

Christine este specializata in terapia copiilor prescolari si foarte mici, avand o abordare practica a terapiei si trainingului.

Cursul se adreseaza : psihologilor, studentilor la psihologie, medicilor rezidenti si specialistilor in psihiatrie si psihiatrie pediatrica, medicilor pediatri, asistentilor sociali si in general tuturor terapeutilor care lucreaza cu copii, indiferent de tipul de terapie in care s-au format. De asemenea ofera oportunitatea realizarii unor “bucati” valoroase de terapie personala, metodele folosite fiind impactante nu doar pentru copii ci si pentru adulti.

Pentru persoanele care vin din alta localitate exista posibilitati de cazare la preturi rezonabile. Daca sunteti interesati  de cazare va rugam sa ne contactati pana in data de 25 ianuarie 2008

Cursul va avea loc la Colegiul Economic Viilor, Bucuresti, Str. Viilor nr. 38, sector 5.
Durata cursului este de 4 zile.

Costul cursului este de 500 RON . Se acorda reducere de 20% pentru studenti si medici rezidenti . Plata se poate face in contul: RO92 BACX 0000 0030 2112 7002, deschis la UNICREDIT TIRIAC BANK – Agentia Mihalache, Bucuresti sau direct, in prima zi de curs intre orele 8,30 – 9,30.

Va puteti inscrie trimitand un e-mail la adresa: office@mindcare.ro

Informatii suplimentare : 0753 53 53 85 , Ioana Pop

 
 
TopBIZ.ro - afaceri de top!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2007 Psihogen. Toate drepturile rezervate.