Agromax pret specialPret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Puteți apela numărul de telefon sau verificați pentru alte contacte on-line bio-Agromax.ru. Locație excelentă, orele de deschidere 8-20, servicii prietenoase, confortabil. FOLCROP B – este un îngrășământ lichid cu un conținut ridicat de bor. O combinație echilibrată și compoziția optimă a nutrienților.


Conectați-vă

site-

Valoarea de evaluare a transparenței informației este un indicator analitic se calculează pe baza informațiilor disponibile în mod public cu privire la activitățile persoanelor juridice. Activitatea principală este „comerț cu amănuntul de piese și accesorii pentru autovehicule“, a participat la 14 activități suplimentare. Organizația LIMITED LIABILITY COMPANY “CRUISE AUTO” atribuită INN,

1 Agromax pret special

OGRN, OKPO. Telefon, adresa de e-mail și alte detalii de contact „Povolzhskaia Compania Oil“ în absent Unified și pot fi adăugate la un reprezentant al organizației.


Un îngrășământ organic eficient pentru toate culturile. Ea promovează creștere activă, restaurări și întărește planta. Mijloacele produse într-un ambalaj comod – în formă de plicuri, conținutul care este destinat pentru diluare în 10 litri de apă

.

Activitatea principală este „producția de petrol“, a raportat 6 activități suplimentare. Organizația LIMITED LIABILITY COMPANY “Povolzhskaia OIL COMPANY” atribuită INN, OGRN, OKPO.


Agromax

Compoziția este în deplină concordanță cu caracteristicile solului, acesta este selectat în așa fel încât nici un impact negativ asupra solului, este sigur pentru oameni și animale. viteze de droguri până germinarea semințelor, astfel încât acesta este utilizat pe scară largă ca înmuiere. Compania a fost inregistrat acum 11 ani, indicând faptul că funcționarea stabilă și supravegherea autorităților publice. Dacă sunteți proprietarul sau șeful acestei companii, puteți adăuga sau modifica informațiile dvs. de contact. De asemenea, vă puteți înregistra și de a folosi tarifele speciale pentru gestionarea paginii.

>>>>  Immuten ocazie !!!

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

„Agromax“ – servicii și produse complexe în primul rând agrocenter, oferind agricultorilor un serviciu complet la cele mai bune condiții posibile. Noi folosim cookie-ul pentru a vă oferi mai multe opțiuni atunci când se utilizează site-ului. Continuând pentru a naviga pe acest site sau închide acest mesaj, sunteți de acord cu utilizarea cookie-ului. Agromaks Kaliy450 – ingrasaminte fertilizantă foarte concentrate, care permite să se asigure în totalitate plantelor cu potasiu prin aplicare foliară. Formularul solubil în apă și potasiu pronikatel membranei facilitează elementul de absorbție completă, crește elementul mobilității în țesuturile plantei.


  • Agromax este un mijloc foarte eficient prin care reușește să accelereze creșterea culturilor.
  • Această dezvoltare inovatoare a agronomi interne poate atinge un randament crescut, fără a fi nevoie de îngrășăminte chimice.
  • fosfor – stimulează creșterea plantelor, crește productivitatea culturilor agricole și horticole, conținutul de proteine ​​din semințe de
  • acesta este un bio-îngrășământ este perfect pentru pulverizare si udare, ei fertiliza căpșuni pentru a început să roadă
  • biofertilizatori vozrozhdenieOtzyvy despre îngrășământ Agromaks constau exclusiv pozitiv.
  • instrument este utilizat pe scară largă ca momeală, este de asemenea utilizat pentru înmuiere semințe.

Recenzii ale companiei

5 Agromax pret special

Agromaks

Organizarea comună a tratamentelor privind protecția plantelor și aplicarea foliară reduce semnificativ costurile. îngrășământ lichid concentrat care conține bor în 11% (150 g / l). Conține oligoelemente esențiale care declanșează procese enzimatice în embrionul seminței, de a promova aparitia timpurie a răsadurilor și crește îngheț. O parte din controalele arhidonovaya acide în plante rezistență sistemică la factori sau boli dăunătoare abiotici și biotici prin producerea fitoalexine.


Clienții noștri – sute de întreprinderi profitabile de animale și ferme. Scopul principal al creației sale a fost de a produce un echipament de lactate moderne pentru agricultură, la prețuri accesibile, care este calitatea nu este inferior la analogi străine. Pentru Federația Rusă, și să sprijine dezvoltarea agrobusiness-ului și a fost înființat o fabrică de fabricare a companiei „IzhAgromax».


Specialiștii noștri vor oferi asistență profesională în selectarea pieselor necesare de echipamente potrivite pentru tehnologia de producție. prezent cu succes pe piața de echipamente pentru mai mult de 10 de ani, este distribuitorul oficial cei mai importanti producatori mondiali. Știi că telefonul sau alt contacta această companie? În Crimeea, rusul semințele hibride cultivate de sfeclă de zahăr, care va înlocui semințele producătorilor străini. Cum se diferă de cele europene, a declarat directorul Enterprise „Agromaks“ Andrey Savchuk.

La plante se ridica la schimbările de temperatură extreme și lipsa de rezistență la umezeală. Agromaks Tsink200 – îngrășământ top foarte concentrat pansament, care permite compensarea unui deficit de zinc în plante pe tot parcursul sezonului de creștere prin aplicare foliară. Solubil în apă și forma membranei zinc pronikatel asigura absorbția completă a zincului și crește mobilitatea elementului în interiorul țesuturilor vegetale. Zincul este esențial pentru funcționarea normală a fitohormoni, acizi nucleici, fertilitatea crește polen, stimulează absorbția calciului. Azotobacter – accelerează creșterea, crește imunitatea și alte culturi horticole, îmbogățește în mod natural solul

.

Componentele se dizolvă rapid cu amestecarea completă a soluției de lucru. zile treilea tratament după înflorire pentru a îmbunătăți furnizarea de frunze și o mai bună creștere a trage.

Potrivit FTS, organele executive ale societății nu sunt incluse persoane descalificate. Producția noastră are specialiști cu înaltă calificare, cu o vastă experiență, care îmbunătățesc în mod constant cunoștințele și abilitățile lor. Timp de 10 ani GC „Agromaks“ ale unei mici afaceri a devenit una dintre cele mai importante companii de producție în

1 Agromax pret special

Rusia și CSI. Capacitatea noastră de producție și volume de echipamente de lactate a crescut de zece ori.Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*