Electricity saving box – opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra de economisire a energiei, este în valoare de ea?

Electricity saving box - opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra de economisire a energiei, este în valoare de ea?
Electricity saving box - opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra de economisire a energiei, este în valoare de ea?

Poate puțini oameni rămași care nu au auzit despre

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

electicitySaving big2 Electricity saving box  opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra de economisire a energiei, este în valoare de ea?

acest dispozitiv minunat. Inserat în priză – iar factura a fost imediat redus cu 30%. Doar un maestru economic vis …

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

„energie electrică economică“ energie electrică de economisire Box – cel mai senzational, dar nu singurul dispozitiv de acest gen. Cu fiecare creștere a ratelor, „caseta de energie electrică de economisire“ nou care radiază în întreaga țară ca pâinea caldă. Motivul pentru aceasta popularitate nu este în credulitatea poporului nostru, și în dorința de banal pentru a obține un rezultat, fără a face nimic. Un alt lucru pe care cumpărătorii acestor dispozitive mai ușor să se simtă victimele fraudate și fanii nu fără minte de un drum liber.

înșelătorie sau adevăr? Și ce crezi?

Multe dintre „victime“ pentru a justifica achiziționarea de energie electrică de economisire Box este faptul că, se presupune că, acestea nu sunt experți și sunt, prin urmare, ușor de indus în eroare. Eu, cu toate acestea, sunt electrician nu ereditare, dar există anumite semne care indică în mod clar „înșelătorie“.

 1. O discrepanță clară între indicatorul de performanță și prețurile. Ei bine, este adevărat, modul în care caseta pentru $ 4 ar putea mi-o a treia (sau chiar jumătate) de a economisi energie electrică?
 2. „Economisire de energie box“

 3. Metode de distribuție. Nu crezi că o astfel de know-how-ul să fie reprezentate în mod adecvat în cele mai mari rețele de retail, unde a fost aliniat o coadă uriașă? În schimb, vinde dispozitiv de pe site-urile odnostranichnikov, sau ele sunt răspândite în jurul curțile individului, numindu-se distribuitorii exclusivi.
 4. Lipsa de răspunsuri directe la întrebări simple. Exemplu. „Economic“ reduce consumul de energie cu 30%. Bine. Acum contra mea face 100 de rotații pe minut. Dacă am conectat la aparat, numărul de rotații scade la 70, nu? Ca răspuns veți auzi povești despre puterea reactivă și schimbările de fază, dar nu un răspuns afirmativ repetat.
 5. OL>

  Astfel, chiar și fără a intra în caracteristicile tehnice, devine aproape de înțeles, divorțul sau adevărul. Dar elementul de îndoială încă rămâne. În plus, ceea ce se întâmplă în interiorul nostru lupta setea unui freebie din logica nu este întotdeauna se termină cu victoria din urmă. Apoi ne-am grăbi să caut pe Internet pentru informații despre energie electrică de economisire Box si opiniile reale ale clienților. Și, iată și iată, vom începe să se răzgândească.

  Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  energie electrică de economisire Box: opinii de la profesioniști și cumpărători

  electicitySaving big2 1 Electricity saving box  opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra de economisire a energiei, este în valoare de ea? Ei bine, cum aici nu să cumpere dacă opiniile în jurul valorii în întregime pozitive, și nu numai pentru cumparatori, ci și experți cu cunoștințe de materie care ilustrează principiul de funcționare al dispozitivului. Și economisește energie electrică, iar tensiunea stabilizează și prelungește durata de viață a aparatelor. Aici este un feedback tipic de cumpărători „reale“:

  Țineți minte, am ales în mod special o opinie destul de precaut, nu laudă

  electicitySaving big2 2 Electricity saving box  opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra de economisire a energiei, este în valoare de ea?Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

  entuziast, de la care o milă este „calea ferată“. Acest lucru ar putea fi bine confundat cu un lucru real în cazul în care nu o pereche de lucruri mici restante capul autorului.

  1. Lipsa nuanțele de funcționare care apar în mod inevitabil la persoanele care beneficiază cu adevărat de pe orice dispozitiv. Oamenii pur și simplu cuvânt cu cuvânt repetat ceea ce este în descrierea „caseta de economisire a energiei electrice“ pe oricare dintre site-urile de vânzare. El nu a văzut niciodată.
  2. Accentul pus pe preț redus și beneficiile suplimentare – „întreruperi a devenit mai puțin“ Avizul este în mod clar un impuls de cumpărare, deși (trebuie să acorde credit) care nu.
  3. „O mulțime de falsuri“. Un indiciu clar că dispozitivul nu ar trebui să cumpere de la chinezi, în magazinele „de încredere“. Cu toate acestea, pe AliExpress costa $ 4, și “nostru” fleece pentru exact 10 $ la 40 $.
  4. În opinia există mai multe și comentarii. Toate acestea sunt negative, dar autorul nu a urmat nici un răspuns unic sau infirmarea, de fapt, de acuzațiile împotriva lui nesinceritate.
  5. OL>

   În cazul în care sunt acești cumpărători „reale“? Există o astfel de profesie –

   pentru a proteja opiniile de scris patrie pentru bani. Există platforme speciale sunt intermediarii în cazul în care clienții (vânzători) sunt în căutarea pentru artiști și vice-versa. Și crede-mă, lipsa de nici una, nici alta, nu se observă. Este o industrie întreagă în cazul în care totul este pus pe flux. Cu cât este mai profesionist contractant, cu atât mai dificil de a distinge avizul său de real și cu atât mai mult el câștigă. Și atunci ne întrebăm, cum este? Toate lauda un produs, noi l cumpere, dar el este un plictisitor GOV * lea.

   energie electrică de economisire Caseta ochii experților

   Cu toate acestea, divorțul complet sau să aibă cel puțin o parte din adevăr? Așa cum am spus, eu nu sunt un inginer electric. Mai mult decât atât, un umanist de 100%. Cu toate acestea, uita la fotografia măruntaiele „ale economiilor de energie electrică“, chiar și eu pot vedea că nu există nici un loc pentru miracol.

   electicitySaving big2 3 Electricity saving box  opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra de economisire a energiei, este în valoare de ea?

   schematică electrică oarecum simplificată a dispozitivului este după cum urmează. Tensiunea din rețea este furnizat la condensator de film, capacitatea de mai mult de 5 microfarazi. Apoi, prin puntea redresoare, curent este direcționat către rezistoarelor, ceea ce reduce rezistența curentului. Și toate aceste intricacies nevoie doar pentru a face sa straluceasca două „globul ocular“ chinez tipic, pe care le numesc LED-uri.

   De ce o astfel de complexitate? Ei bine, dacă ar vinde doar cutia goală, atunci frauda s-ar fi descoperit repede. În al doilea rând, LED-urile dau aspectul de muncă. În al treilea rând, adevărul este că acest sistem este un prototip simplificat al celei actuale. Acesta este utilizat în principal în industriile în care există o mulțime de consumatori capacitive sau inductive:. Pompe, compresoare, echipamente de calculator … doar dimensiunea acestor „moft“, va fi un dulap, nu ca un pachet de țigări

   Cele mai multe aparate de uz casnic au o sarcină activă, care nu are nici o componentă reactivă. Excepția este că, frigider și aer condiționat, în cazul în care aceasta nu depășește 2%. Astfel, chiar dacă este permis teoretic reducerea consumului de energie prin reducerea componentei reactive, aceasta nu poate depăși aceste patetică 2%.

   Prin urmare, energie electrică Salvarea Box – un divorț complet, susținut de similar cu adevărul cu povești și opinii cumpărate. Adevăratele economii nu este mană din cer, și munca de zi cu zi, pentru a reduce costurile de energie electrică și, în consecință, bani.

>>>>  Varicosin - Cât costă și cum funcționează?
Alex Nita
Despre Alex Nita Articolele 47
"Alex Nita este un asistent admin în vârstă de 35 de ani, care se bucură de puzzle-uri, jocuri de cărți de joc și pictură. Ea este luminos și grijuliu, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic nerăbdător. Ea este britanic, care se definește ca fiind drept. Ea a terminat scoala si apoi a plecat mediul academic. Fizic, Alex nu este în mare formă. Ea are nevoie să-și piardă destul de o mulțime de greutate. Ea este medie în înălțime, cu pielea deschisa la culoare, păr blond și ochi verzi. Ea a crescut într-un cartier al clasei muncitoare. A fost crescuta de mama ei, tatăl ei au părăsit când ea era tânără. Ea este în prezent singura. romantismul ei cel mai recent a fost cu un electrician numit Ossie Derick Freeman, care a fost de 20 de ani mai în vârstă decât ea. S-au despartit din cauza Ossie simțit în umbra de strălucire a lui Alex. Cel mai bun prieten al lui Alex este un asistent administrator numit Clay Shannon. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, ea se blochează în jurul cu Reyes York și Carina Fenton. Ei se bucură de învățare noi limbi împreună."