• joi. ian. 28th, 2021

📢 Toate într-un singur loc 🙀 psihogen.ro♔♕♖♗♘

Pacientul este în prezent orice persoană care este în contact cu beneficii pentru sănătate

Pain Relief plasturi – cum să-l folosească? în cazul în care să-l cumpere, farmacie, pret

Pain Relief plasturi - cum să-l folosească? în cazul în care să-l cumpere, farmacie, pret

Problema musculo-scheletice se confruntă fiecare a patra persoană din lume. Mulți oameni sunt deziluzionați cu metodele tradiționale de tratament stațiune la mijloace alternative. Prin urmare, produsele de medicina chineză au devenit foarte popular în Europa. Unul dintre astfel de produse din China ipsos ZB Durerii

Ce este ipsosul ZB Durerii?

vândute pe site-ul se spune că tencuiala ZB Durerii este un medicament unic modern pentru tratamentul bolilor coloanei vertebrale și a articulațiilor.

Plaster ZB Durerii este ceea ce?

Sfera de aplicare a tencuielii ZB Durerii :

Zona

de aplicare a tencuielilor ZB PAIN RELIEF

P>

Vânzătorii ne promit un tratament complet atunci când sunt utilizate în mod corect. Acest lucru înseamnă, dacă nu simți efectul, ai folosit-o drept!

Structura tencuielii ZB Durerii

Avand in vedere componentele acestui bunuri medicinale din China este de a spune că este alcătuită din plante aromatice, care sunt utilizate pe scară largă în metode netradiționale de tratament.

 1. Milletia net
 2. Corydalis de Yanhusuo
 3. burnaska camfor
 4. șofrănaș
 5. ginura peritonita ​​LI>
 6. Angelica croproperty
 7. Linaria
 8. cistanche salină
 9. Cibotium
 10. OL>

  de curs este formula naturala din plante. Este puțin probabil ca o astfel de compoziție ar aduce prejudicii, dar va ajuta?!

  Puteți consulta acest produs doar profilaxiei, de unică folosință. Efectul pe termen scurt, acute și boli cronice nu este pe umăr.

  Prețul de ipsos ortopedice ZB Durerii

  Practic, prețul redus este …. pe cutie. Dar trebuie să înțelegem că reducerea este „praf în ochi“.

  Un alt truc de la vânzătorii de patch-uri din China. In cutie toate 2 plasturi, 1 rata de 5 patch-uri (dimensiunea minimă desigur). Asta este, trebuie să cumpărați cel puțin 3 cutii. Dar în conformitate cu implementatorii pentru rezultate eficiente trebuie să treacă prin 2-3 cure de tratament.

  Suma totală depășește aproape întotdeauna de 2 ori originalul. În loc de …., veți plăti 1980 de ruble, și chiar mai mult.

  Review-Faux!

  Cu scopul de a oamenilor induca

  in eroare si vinde cat mai multe vanzatori de produse utilizează site-uri web false (a le face similar cu cel real), este creditat cu avizul medicilor eminenți și celebre. În general, utilizați toate metodele de înșelăciune pentru profit.

  Aici, de exemplu, escrocii înșela oamenii, citând opinia (fabricate) medicul bine-cunoscut de S. M. Bubnovsky Europa

  Pe site-ul oficial sale caz respinge medicul Sergey aceste informații.

  patch-uri “ZB Durerii”

  Aici este un alt exemplu de utilizare a unui medic-celebrul decan al Facultății de Farmacie de la Beijing Medical University profesor Liao Chan, Notă textul este același !!

  Producătorii și vânzătorii folosesc numele multor altor medici stele „desenate“ site-uri odnostranichnikov,

  se amestecă cu comentarii despre plachenov și alte metode de influență. Ei încearcă să se aplice tuturor factorilor posibili de impuls, oameni care au cumparat produsele lor.

  De asemenea, rețineți cazurile în care patch-uri absolut alte firme și pentru alte scopuri. Cumpărători, încearcă să ajungă la vânzător, dar fie răspunsuri nimeni, sau spun că nu sunt comandate.

  comentarii negative de pe Internet pentru a găsi nu este ușor deloc, dar câteva pot fi găsite. Se pare că nu a reușit să îl eliminați.

  avizul Real despre patch-uri
  chineză nu este de a spune că este inselat. În farmacii convenționale, este puțin probabil să găsiți acest supliment din China. În principal, de vânzare prin intermediul site-uri simple. Puteți găsi acest produs ca farmaciile pe internet, dar nu sunt specificate alt furnizor, iar prețul este destul de diferit.

  Acest produs poate fi găsit pe site-ul AliExpress, și acolo veți vedea comentarii reale, și cel mai probabil acolo că el a fost doar un chinez real. Iată un exemplu:

  Sursa: https://tovarobman.ru/plastyr-zb-pain-relief/

  P>

  ipsos ortopedice „Zb Durerii“, instrucțiuni de utilizare, preț, în cazul în care pentru a cumpăra o fotografie

  medicina chineză are o istorie bogată și experiență în tratamentul bolilor articulațiilor și a sistemului musculo-scheletice.

 • tencuieli ortopedice chinezești -. Un simplu, dar în același timp mijloace eficiente pentru tratarea artritei, reumatismului si alte patologii
 • ipsos ortopedica „Zb ameliorarea durerii“ este utilizat pe scară largă în întreaga lume și nu au analogii, au un efect terapeutic ridicat și o eficiență terapeutică dovedită clinic.
 • În acest articol va avea ca rezultat în compoziția plasturelui instrucțiuni, indicații și contraindicații, descrie beneficiile, costurile și în cazul în care pentru a cumpăra.

ipsos ortopedica. Informații generale

Indicații pentru utilizare

descurca efectiv cu următoarele probleme:

 • – leziuni ale articulațiilor;
 • – sciatică;
 • – nevralgiei;
 • – eliminarea durerii în boli ale genunchiului, umărului și șoldului articulațiilor;
 • – osteoartrita;
 • . – artrita ​​LI>

Cum este impactul patch-uri?

După tencuiala lipi pe articulația afectată, căldura corpului uman l incalzeste. Apoi, identificarea unor componente pe baza de tesut sunt treptat încep să intre pe sub pielea mea. Apoi,

substanțele de vindecare pătrunde în sânge și livrate la locul inflamației a bolii. Deoarece plasturele acționează local, fără a afecta organele interne.

Structura tencuială

ipsos ortopedice “Zb ameliorarea durerii” constă dintr-un complex de plante aromatice:

milletia net , planta, care are proprietăți antiinflamatoare, încălzirea și efectul analgezic. În plus, extractul de plante promovează regenerarea pielii, pentru a îmbunătăți circulația;

 • – camfor, facilitează penetrarea lină a suplimentului în țesutul, dar, de asemenea, îmbunătățește efectele terapeutice ale acestora;
 • – cistanche, o plantă medicinală are un efect de întărire asupra mușchilor și tendoanelor, denivelare inflamația;
 • – șofran, reface procesul de aprovizionare cu sânge;
 • – Angelica, o denivelare de plante medicinale durere și inflamarea articulațiilor;
 • – ginura, îmbunătățește circulația sângelui și hrănește țesut cu nutrienți;
 • – Corydalis, o plantă medicinală încă din cele mai vechi timpuri, este folosit pentru tratarea durerilor de reumatism si are efect anti-inflamator puternic;
 • Drynaria, are un efect de restabilire asupra organismului
 • Cibotium, elimină procesele inflamatorii în articulații, previne modificări degenerative.
 1. Chiar și în cazul daunelor articulare severe, acest complex de plante medicinale asigură un efect terapeutic vizibil, pe termen scurt ameliorează simptomele de bază ale articulațiilor.
 2. ipsos ortopedică are certificat de calitate, a trecut toate studiile clinice necesare.
 3. stiintifica Universitatea din Stockholm, a fost dovedit științific efectul terapeutic pozitiv al plasturelui în următoarele boli:
 4. OL>

 • – radiculitei zonei-lombare sacral;
 • – osteohondroză;
 • – pinten în regiunea călcâi;
 • – artroza și artrita;
 • – leziuni primit într-o cădere;
 • -. Dureri în genunchi, cot si ȘOLDURI

Contraindicatii

In ciuda efectului dovedit clinic și beneficii importante pentru organism, tencuieli ortopedice, din păcate, nu sunt potrivite pentru toți pacienții.

Există contraindicații:

 1. – intoleranță individuală la una sau mai multe componente ale suplimentului, posibile reacții alergice, cum ar fi senzație de arsură, înroșire a pielii și mâncărime;
 2. – contraindicat la copii cu vârsta sub șase ani;
 3. – sarcină și alăptare;
 4. . – varice
 5. OL>

  Important:. este strict interzisa utilizarea ipsos ortopedică pe zone ale corpului în cazul în care există răni deschise, julituri, zgârieturi, arsuri

  Instrucțiuni de utilizare

  ipsos ortopedic foarte ușor de aplicat. Este important să urmeze liniile directoare de bază:

  pentru a deschide pachetul cu plasturele necesar înainte de utilizare. Nu depozitați plasturele în caseta deschisă.

  1. Locul pe care deteriorarea tencuiala în avans trebuie să curățați cu apă caldă și se șterge uscat.
  2. Pentru a remedia patch-uri de pe piele ar trebui să fie partea adezivă, să urmeze, de a nu lăsa falduri.
  3. Timpul de uzură a plasturelui este de trei zile, după care se îndepărtează și, dacă este necesar, după cinci ore, este posibil să se aplice unul nou.
  4. OL>

   Avantaje ipsos ortopedic

 • – nu are analogii la nivel mondial;
 • – nu afectează sistemul digestiv;
 • – nu produce efecte secundare;
 • – are o eficiență dovedită clinic;
 • – preț accesibil;

În cazul în care pentru a cumpăra ipsos ortopedică și cât de mult este?

Magazine Online

Până în prezent, patch-uri de memorie de cumpărare farmaciile online este aproape imposibil.

Cu toate acestea, puteți comanda în magazinul on-line de la producătorul oficial. Important:. În ultimii ani, o serie de imitații, cumpara numai produse originale

Preț

Așa cum sa menționat mai sus, in ciuda dovedit eficacitatea terapeutică ridicată a plasturelui are un preț rezonabil 100-150 cârme (1 PC).

pacient marturii

 • Recent a început să se rănească articulațiile degetelor, un vecin recomandat tencuieli ortopedice, folosit 4 bucăți și au fost aproape uitat de durere. Anastasia K., Krasnodar.
 • Timp de cinci ani, care lucrează la birou, în acest timp, a reușit să obțină nu numai crește, dar, de asemenea, pentru a câștiga osteocondrozei. Medicul, după examinare, prescris tratament și sfătuit să cumpere de la reprezentanții oficiali ai bandajul ortopedice. La început am fost sceptic, deoarece a auzit că medicii place să-și vândă tot felul de lucruri și SUPLIMENTELOR. Dar apoi am citit comentarii on-line și a luat o șansă.

Acum, nu regret decizia mea.

Pe măsură ce lucrarea continuă să stau, dar starea mea fizică sa îmbunătățit, amețeli și dureri de cap au dispărut. Maxim F., Stavropol.

 • Comandat de patch-uri ortopedice pe site-ul oficial al producătorului, după ce a aflat toate informațiile. Ce mai ales mulțumit de faptul că plasturele este certificat și testat clinic. Tata a utilizat timp de mai multe luni, timp în care durerea în regiunea lombară. . Natalia V., Krasnodar

A se vedea, de asemenea: Calmantele pentru artrita: caracteristici de alegere de supliment

Sursa: https://artritsystavov.ru/tovari-dlya-zdopovya/dlya-cuctavov/ortopedicheskie-plastyri-zb-pain-relief.html

ipsos ortopedic chineză Zb Pain Relief: manual

Boli ale articulațiilor și coloanei vertebrale a fost o dată considerată legată de vârstă. Cu toate acestea, în prezent acestea sunt obtinerea mai tineri: în 30-40 de ani, această problemă de sănătate nu este considerat ceva ieșit din comun. În acest sens, medicina oferă multe instrumente pentru a combate astfel de boli. Una dintre ele este un tip special de ipsos Zb ameliorarea durerii este cea mai recentă dezvoltare a medicilor din China.

Descrierea produsului

Coloana vertebrala umana este cel mai vulnerabil loc în organism, precum și sursa tuturor bolilor. Ea are cea mai mare parte a sarcinii.

Și dacă oasele și articulațiile nu primesc nutrientii necesari, apoi se uzeaza si devin fragile, schimbarea funcției sale de a sprijini coloanei vertebrale.

Consecința toate acestea sunt artrita, hernie de disc si protuberanță, artrita, osteoartrita si reumatism. Pentru a face față cu ei va ajuta la ameliorarea durerii Zb patch -. Naturale și eficiente

medicina orientala am folosit serviciul pentru o lungă perioadă de timp. călugări tibetani, care cunosc corpul uman, a fost folosit cu succes în principiile de vindecare ale acupunctura: punctele de presiune cu masaj, anexe, plante medicinale și infuzii au dus la recuperare. Aceste cunoștințe și abilități după ce au fost utilizate în mod activ în China.

Principiul plasturelui este similar:. În farfurie este o compoziție unică de plante naturale, purtat într-o pulbere fină

Plasturele se aplică la fața locului inflamat, temperatura corpului este încălzită și impactul direct asupra zonei afectate.

Astfel, se pare, un efect analgezic și terapeutic care durează un timp îndelungat, oprind procesele patologice în organism.

placă medicale nu afectează zonele adiacente ale pielii, care acționează numai la locul potrivit, iar compusul său natural este complet sigur și nu are contraindicații.

Singurul dezavantaj ușoară poate fi reacții locale, cum ar fi iritația la interacțiunea pielii cu stratul de adeziv al plasturelui.

Compoziția și proprietățile

În aparență, acest instrument nu este diferit de alte similare, dar compoziția sa este secretă unic și păstrate. Cunoscut numai componentele sale principale, cum ar fi:

Milletia net – o plantă, capabil să amorțite, să se încălzească. Și, de asemenea, are proprietati anti-inflamatorii. Regenerează și restaurează articulațiilor afectate, os și cartilaj problema, normalizeaza fluxul sanguin.

 • Camforul îmbunătățește efectul terapeutic al plantelor, favorizează penetrarea mai rapida in tesutul corp.
 • Corydalis se descurcă cu durerile reumatice și reduce inflamația.
 • Ginura imbunatateste fluxul sanguin, hrănește sângele cu oxigen.

Angelica este o plantă special care conține taninuri, fitoestrogeni și uleiuri esențiale. Are un efect calmant, reduce durerea și reduce inflamația.

 • Cistanche ajută la întărirea mușchilor și tendoanelor, denivelare dureri la nivelul articulațiilor, reduce inflamația.
 • șofrănel invigorates vaselor de sânge, normalizarea circulației sângelui în general.
 • Cibotium oprește modificările patologice la nivelul articulațiilor, elimină inflamația.
 • Drynaria este un bun tonic pentru efectul corpului, promovează regenerarea si repararea tesuturilor.

individual, aceste componente au un efect terapeutic puternic asupra organismului, si colectiv reprezinta un medicament puternic, capabil să facă față bolilor articulațiilor și a țesutului osos, în cel mai scurt timp posibil.

Astfel si afecteaza corpul chinez clinic ipsos Zb ameliorarea durerii.

Indicații și contraindicații pentru utilizarea

Studii ale acestui produs a fost efectuat de oamenii de știință elvețieni. În cursul testului a fost obținut rezultate înalte ale eficacității peticul de relif pin: 70% dintre subiecți scăpat de dureri articulare, umflarea si umflarea in zonele afectate au venit la zero. Și au fost observate, de asemenea, efect anti-inflamator și pe termen lung efecte terapeutice potente.

Indicații pentru utilizarea plasturilor terapeutice sunt boli, cum ar fi:

Ipsos este un relativ inofensiv, dar are unele contraindicații. Nu puteți utiliza ipsos ortopedică chineză în următoarele cazuri:

 • în cazul în care copilul este sub 6 ani;
 • există o intoleranță individuală a anumitor elemente ale compoziției;
 • sarcină și alăptare;
 • varice anterioare sau diagnostic.

Și, de asemenea, alergii și iritații Evitare este strict interzisă lipirea plasturelui pe răni deschise și zone ale pielii rănite. În timpul utilizării suplimentului este necesară pentru a exclude din dieta prajite si sarate mese, dând preferință alimente bogate în proteine.

Reguli pentru utilizarea

Instrucțiuni pentru utilizarea plasturilor sunt destul de simple și să se ocupe cu ea la domiciliu poate cineva. Pentru aceasta, trebuie să urmați următoarele reguli:

 1. Deschideți pachetul cu patch-uri necesare înainte de utilizare și nu păstrați-l deschide pentru o lungă perioadă de timp.
 2. Locul pe care se va lipi o trupa de ajutor, trebuie să pre-spălare și se șterge uscat.
 3. Așezați placa pe zona afectată, partea adezivă pe piele uniform netedă.
 4. Purtați o bandă de ajutor de 3 zile, apoi se face o pauză de câteva ore și stick cel nou.
 5. OL>

  Numărul de plasturi aderate poate varia în funcție de boala care stau la baza. De exemplu, cu adeziv hernie spinal 2 bucati pe fiecare parte a leziunii.

  In cazul sciaticii o farfurie plasată pe partea din spate de jos, al doilea pe jos. Terapia bolilor vertebrale necesită, de asemenea, 2 plasturi. Unul pe umăr, al doilea pe lombare

  O placă medicale este lipită pe locul inflamat timp de trei zile, eliminând simptomele neplăcute și influențarea terapeutic însăși cauza bolii.

  Avantaje și preț

  petice ortopedice sunt o invenție unic, cu aceeași compoziție specială de influență efectivă asupra organismului uman. Comparativ cu alte mijloace, nu are consecințe negative.

  Și mulți cumpărători spun aplicație ușor și confortabil de produs uzură:. Placă de plat nu cauzează disconfort, nu este vizibil sub îmbrăcăminte și nu afectează modul lor de viață

  Comentarii reale ale medicilor și cumpărători cu privire la proprietățile și eficacitatea produsului sunt în mare parte pozitive: oamenii se bucură de ei înșiși și sugerează altora. Astfel, prin cercetare științifică și prin feedback de la oameni recunoscător sa dovedit că patch-uri Zb ameliorarea durerii ipsos ortopedică înșelăciune nu sunt.

  Politica de prețuri a producătorului și distribuitorii acestui produs mai mult decât loial. Pentru a achiziționa patch-uri sunt pe site-urile de Internet speciale, precum și vânzările lor la oricare dintre lanțurilor de farmacii. Un pachet de costuri, în medie, de la 1000 la 1500 de ruble, , în funcție de punctul de vânzare:. pe Internet cumpărare mai ieftin

  Recenzii de cumparatori

  Cât de mult am suferit din cauza genunchi bolnave care numai nu au încercat. Într-o zi din întâmplare pe internet am dat peste o descriere a acestor patch-uri. Condiția a fost de așa natură încât am fost gata să creadă în ceva. le-a ordonat.

  Adeziv foarte usor, mentine pielea perfect, nu se dezlipește. Mișcările nu interferează. S-a inserat la poalele celor două piese cu partea interioară și exterioară a genunchiului. După câteva ore, durerea a început să dispară. Și cred în miracole. O săptămână mai târziu, am uitat deja sensul durerii.

  recomanda pentru oricine care suferă la fel ca și mine.

  Toate tineri răni, boli ale articulațiilor nu este o excepție. Pentru mine vine o mulțime de oameni tineri care sufera de artrita si osteoartrita. Min dureri de spate -. în general, fenomenul este de multe ori

  Recomand tencuieli ortopedice în plus față de medicamente esențiale. Observat că vindecarea plăcilor accelerează procesul de vindecare, beneficiind de un om. Durerea este ușurată rapid si starea generala de sanatate este îmbunătățită

  Analogii acestui echipament în preparatele noastre până în prezent nu sunt disponibile.

  După picioare rigide și de atunci Sufăr simptom durere la genunchi. creme și pastile încercat să nu este într-adevăr de ajutor, deoarece efectul este de scurtă durată. Recent, fiul a adus un nou mijloc de tencuieli adezive medicale. Am încercat și a fost surprins – rezultatul este aproape imediat, durerea dispare, noaptea dormind buștean. Acum am folosi în mod constant și sugerează prietenilor

  A se vedea, de asemenea:. Cum de a determina un disc rupt

  Eu lucrez ca un contabil, locul de muncă, știi, stând. osteocondrozei Câștigat a coloanei cervicale: dureri de cap și amețeli acum sunt tovarășii mei constante. Am fost la doctor, el mi-a prescris alifii și injecții, și, în plus față de patch-uri din China. Fericit cu rezultatul, cumpere nu va regreta.

  Fiul meu este munca grea – el lucrează ca un încărcător din fabrică. Într-o zi, a rupt accidental înapoi. Culcat în pat, aproape nu a mers, sciatică distrus. Cumparata el un tencuieli ortopedice, blocat pentru noapte și a doua zi el a fost o murătură! Într-adevăr, un instrument bun. lipici Doar am avut, el nu a ajuns la talie.

  Mama are dureri în genunchi și coate, rotative pe vreme constant. Tata a uitat despre sciatica. Acum, ei au acest instrument, mulțumesc lui Dumnezeu este disponibil gratuit.

  părinții Recunoscător, nu pot obține suficient, sub forma de creme și geluri au ajutat ușor și nu pentru mult timp.

  Sursa: https://transderm.ru/medicinskie-plastyri-i-povjazki/kitajskij-ortopedicheskij-plastyr-zb-pain-relief-instrukcija

  ZB Pain Relief – eficiente ipsos ortopedică

  chineză ipsos ortopedic ZB Pain Relief în compoziția sa conține extracte de plante medicinale utilizate în medicina populară pentru tratamentul bolilor sistemului musculo-scheletice. Acesta ajută la eliminarea umflarea și de a îmbunătăți circulația cu un prejudiciu, are un efect analgezic. Sa răspândit pe internet-magazine sau vândute în farmacii pe bază de plante.

  individual închis ermetic, instrumentul este ușor de îndepărtat deoarece are zona de deschidere mai rapidă. La deschiderea ambalajului cu plasturele are încă un miros puternic de plante din care ies compuși eterici volatili, care are loc din cauza tratamentului. In interiorul punga minciuni îmbibată cu extracte lipicioase dreptunghi pe care doriți să îl atașați la fața locului inflamat.

  Patch-ul a trecut de certificare a Uniunii vamale, valabilitatea certificatului emis nu este limitat. Ambalaj conține informații în Europen. Este indicat cât de multe patch-uri în pachetul ZB Pain Relief. Producătorul poate produce o cantitate diferită de pachete unice într-un singur pachet sigilat.

  Structura tencuială

  Rezultatele aplicării plasturelui este diferit pentru oameni diferiți. Eficacitatea depinde de caracteristicile individuale ale organismului. Acest remediu a fost mult timp folosit în China, iar eficacitatea sa dovedit. Acest preparat extern este utilizat pentru tratamentul local în multe țări. Se compune din extracte de:

 • cistanche salină;
 • panaks;
 • milette mesh;
 • șofrănaș;
 • țelina;
 • woodwardia angustifolia;
 • borneol;
 • Corydalis discutabile.

Această colecție naturală are un efect pozitiv asupra zonei afectate. Atunci când este încălzit de către organism a topiturilor de masă lipicioasă, incluși în compușii săi compoziția volatili pătrund în celule, îmbunătățirea stării zonei problemei. La utilizarea metabolism accelerat, creșterea elasticității țesuturilor, ceea ce duce la recuperare.

Indicații pentru utilizare

ipsos ortopedica ZB Pain Relief poate fi utilizat pentru a trata orice secțiune a coloanei vertebrale și a articulațiilor inflamate ale extremităților. Utilizarea acesteia ar fi adecvate în astfel de boli:

 • artrita;
 • artroza genunchiului;
 • sciatică;
 • miozita ​​LI>
 • periartrite;
 • sciatică;
 • reumatism;
 • leziuni sportive;
 • intinderea mușchilor și a ligamentelor;
 • răni;
 • durerea de spate.

Formularul

Medical preveni complicațiile care sunt observate dupa un prejudiciu. Substanțele active prezente în plante furniza articulații alimetatie oligoelemente și efect anti-inflamator.

Patch este utilizat în conformitate cu recomandările producătorului. Manual de utilizare recomandă să se spele mai întâi și se usucă pielea unde se va aplica remediu locale. Apoi, deschide pachetul, separa banda de protecție, o bandă de ajutor la fața locului inflamat și umbla cu el de 3 zile. Apoi este îndepărtat, se spală locul de aplicare cu apă caldă și săpun. Dacă există iritație, pielea este tratată cu zinc unguent.

Dacă reacțiile cutanate patologice sunt absente, pielea este dat timp să se usuce și de a restabili aspectul. După 5 ore, dacă este necesar, aplicați noul plasture pe 3 zile.

In boli cronice, acest lucru este suficient timp ca durerea dispare, și funcțiile sistemului musculo-scheletice recuperate. Se repetă cursul 2 plasturi într-o săptămână.

In acest mod, unealta este permisă utilizarea de până la 2 luni.

Inconvenientul utilizare în care, atunci când adezivul este proaspăt, partea adezivă se poate scurge și haine pata. extracte din plante au pigmenți puternici, și a lăsat petele nu se va spala tesatura. Dacă data de expirare a suplimentului apropie de sfârșit, apoi stratul de adeziv slab pe piele și autocolantul atunci când se deplasează muște.

Având în vedere toate neajunsurile, forma exterioară trebuie considerată ca o compresă. Pentru placa medicale nu este murdar haine, acesta este acoperit cu un film sau o cârpă rezistent la apa.

înmuiate în extracte din plante dungi cel mai bine este să se atașeze la corp folosind fonduri suplimentare.

Acesta poate fi un tifon sau un bandaj elastic, leucoplast sub formă de bandă, concepute pentru fixarea la corpul diferitelor mijloace.

Eficiența utilizării

Persoanele care utilizează acest patch, lăsați un feedback pozitiv. Ei raporteaza ca un agent extern ajuta la ameliorarea simptomelor care apar după un prejudiciu. Efectul terapeutic apare după 1 utilizare. Țesutul deteriorat este restabilit rapid, iar mobilitatea articulatiilor îmbunătățește.

In bolile cronice această formă poate fi utilizată pentru auxiliar de tratament, care denivelare. Semnificative începe îmbunătățire de la începutul doilea an de tratament.

reliefurile patch simptome acute, se poate realiza o remisie stabilă, dar nu se poate vindeca boala.

Toți cei care folosesc acest instrument extern, remarcat faptul că, în cererea sa are un efect anti-inflamator.

contraindicațiile posibile

Producătorul specifică contraindicații pentru utilizare. Nu se poate folosi:

 • cu varice;
 • piele deteriorată;
 • în stare de ebrietate.

Femeile însărcinate și cele care alăptează aplica, dar acest lucru trebuie făcut cu precauție. Compoziția plasturelui include o mulțime de plante care pot provoca intoleranță individuală a mamei și a copilului.

Persoanele care sunt predispuse la reacții alergice se plâng de efecte secundare. Acest lucru poate fi apariția erupții cutanate, mâncărime, roșeață, după utilizare. reacție cutanată patologica are loc la câteva zile după îndepărtarea plasturelui.

Costul produsului

Pretul ZB Pain Relief in farmacie de la 90 de ruble pentru 1 buc.

Valoarea reală a unui plasture este de 50 RUB bucata, dar sunt vânzătorii care doresc să ajungă la 1000 pentru 1 exemplar.

Sursa: https://OrtoCure.ru/preparaty/zb-pain-relief-kitajskij.html

Descriere ipsos ortopedic ZB Pain Relief

 • Oferta medicina modernă un număr mic de suplimente pentru a restabili cartilajului deteriorat, astfel încât o să acorde o atenție la fondurile create de oamenii de știință chinezi și se bazează pe plante medicinale.
 • Printre acestea se remarcă ZB ipsos Pain Relief, pe care mulți îl consideră un panaceu în lupta împotriva diferitelor boli asociate cu articulații și a coloanei vertebrale.
 • Aflați mai multe despre suplimentul puteți afla mai târziu în acest articol.

proprietăți

Pharmacological

Ipsos ZB Pain Relief acționează direct pe locul leziunii, care acționează la nivel local.

Astfel duce la :

 • Mușchi de relaxare;
 • estompează edem;
 • Vindecarea cicatricelor;
 • Eliminarea durerii acute;
 • Nutriție zonele necesare.

Datorită efectelor locale, plasturele acționează direct asupra inflamației

Indicații pentru utilizare

Plasturele nu este un panaceu pentru toate bolile. componente active constituente ei au îndreptat acțiuni de luptă :

Lista include, de asemenea, alte boli cauzate de tulburări ale activității și integritatea aparatului musculo-scheletice.

Metoda de aplicare

Aplicarea patch-uri :

 1. Necesar mâinile se spală bine cu apă și săpun și uscați-le; ștergeți
 2. În continuare, aveți nevoie pentru a extrage cu atenție plasturele din ambalaj, retezarea unul muchiei sale;
 3. Un film protector care împiedică lipirea diferitelor părți ale plasturelui sunt separate de partea adezivă;
 4. Peticul lipiți pe zona afectată, anexând inițial și netezirea o parte, treptat coborârea complet și răspândirea-l pe întreaga suprafață;
 5. Faza finală se va finaliza netezirea plasturele care sub ea nu avea bule de aer.
 6. OL>

  Un plasture. – o procedură destul de simplă, care nu are nevoie de anumite competențe

  Cu toate acestea, este necesar să se respecte anumite reguli :

 • Aplicați plasturele pe o piele curată;
 • Pielea de la locul de aplicare trebuie să fie completă. – fără deteriorări fizice evidente (aderă patch foarte strâns în timp ce există un efect de seră, permițând tratarea componentelor să penetreze mai adânc Dacă mai devreme rana se dezvolta o infectie, poate merge procesul invers, ceea ce duce la revitalizarea leucocitelor și apariția purulentă);
 • Nu încercați pentru a trata o manifestare acută leucoplast a bolii care necesită intervenție chirurgicală

A se vedea, de asemenea:. Tratamentul necroza avasculară a capului humeral

Unde și cum să clei plasturele în diverse boli descrise mai jos

Legătura plasturelui selectat pe baza specificul bolii si sa prevalenta ​​strong>:

Cu spinale griersonian doi plasturi pe ambele sides.If ai artrita si articipating au asupra țesuturile moi lângă manifestarea area.The afectat de durere acută în regiunea pozvonochnika neuralgiform două patch-uri, la fel ca în primul caz, cu o caracteristică din zona vertebrelor cervicale chiar sub gâtul lui, al doilea pe lumbar.Rastenii mușchi
formă

emiși și compoziție

ZB Pain Relief disponibil sub forma unui plasture. Ea are o dimensiune destul de mică în comparație cu convenționale concepute pentru răni se feri de bacterii. Dimensiunea, de obicei, este de 10 * 10 cm, iar în unele cazuri, sunt disponibile și alte opțiuni mai mici.

Plasturele este format din două părți. Primul este responsabil pentru fixarea sigură a plasturelui pe piele, al doilea are un efect terapeutic și plante medicinale. Utilizați acest instrument la nivel local.

În componența mai multor suplimente, printre care .

Cistanche saline

anti-inflamator de plante medicinale, care contribuie la întărirea ligamentelor și a durerii Ginura peritonita ​​strong> Acționând microcirculatiei, îmbunătățește nutrienți în locurile potrivite. Cibotium și plante medicinale, direcția rezolvării exprimate durerea. Drynaria Creșteri imunitate, reface procesele metabolice din organism, crește conductivitatea țesuturilor osoase. Corydalis discutabil și o componentă suplimentară. Se descurcă cu dureri severe. șofrănel ajută la întărirea vaselor de sânge și capilare. Acest complex acționează ca un mijloc de a îmbunătăți circulația și contribuind la descompunerea gonflare. Retina milletia Depresurizaþi, în același timp, exercitând un efect de încălzire. Restaurează cartilajului țesut datorită creșterii fluxului sanguin în zonele afectate. Angelica croproperty Această componentă are un efect analgezic puternic, curentul este direcționat către sursa durerii. Ea face parte din categoria de analgezice naturale care ameliorează spasme musculare. În timp ce conține uleiuri esențiale contribuie la relaxarea musculară generală, care, de asemenea afectează în mod pozitiv tonul lor. Camfor burnaska Este în acest complex, mai degrabă o conductă de livrare a suplimentelor în leziune. De asemenea, are un efect de încălzire pronunțat, care sporește efectul tuturor plantelor medicinale de mai sus.

Interacțiunea cu alte suplimente

Deoarece patch-o direct pe zona afectata, nu are nici un efect asupra tractului gastro-intestinal, sistemului nervos central și cardiovascular. Utilizarea suplimentelor nu afectează acțiunea , cu toate acestea, utilizarea de a lua în considerare contraindicații specificate în instrucțiunile.

Efecte secundare

Când este utilizat corect efecte secundare atunci când se utilizează plasturele nu au fost dezvăluite .

Overdose

Instrucțiunile au indicat că după un continuu 72 de ore de purtare a plasturelui, trebuie să susțină intervalul de 3-5 ore înainte de fixarea acestuia .

Cu toate acestea, chiar și cu continuă purtarea unui plasture pentru o lungă perioadă de timp aportul unor cantități excesive de suplimente în organism, ca perioada de valabilitate a acestora limitată la timpul specificat.

Alte efecte asupra organismului, ele nu au.

Contraindicatii

Când folosiți plasturele, rețineți următoarele contraindicații :

  vârsta

 • pentru copii;
 • Sarcina și alăptarea;
 • Reacție alergică la una dintre componentele incluse în compoziție;
 • Prezența leziunilor pe piele, în cazul în care procesul de recuperare;
 • varicele.

Avantajele suplimentului

Utilizatorii raportează aceste aspecte pozitive ale suplimentului cum ar fi :

 • Acordați atenție avantajele ZB Pain ReliefПростота folosit;
 • preț relativ rezonabil în comparație cu multe alte mijloace care au efect contradictoriu;
 • Destul efect pronunțat anti-inflamator, încălzirea și reparatorie;
 • de ambalare convenabil;
 • Nu există efecte secundare;
 • Lipsa nevoii de dozare atentă a suplimentului, precum și vizite la medic (ca în cazul injecției);
 • efect de durată;
 • Prezența componentelor numai naturale din compoziția
 • Nu a existat nici un impact asupra altor părți ale corpului – tractul digestiv, sistemului cardiovascular, sistemului nervos central

.

Termeni și condiții de depozitare

Patch-ul este disponibil în pachete sigilate care vă permit să salvați proprietăți ale suplimentului pentru o lungă perioadă de timp, fără riscul de a fi înmuiate. De asemenea, merită să ne amintim că nu este necesar să se păstreze patch-ul departe de surse de flacără deschisă în lumină puternică.

Producătorul oferă ani garanție cu privire la utilizarea instrument au fost utilizate adezivul pentru a lipi din nou, nu are nici un sens. Instrumentul este recomandat pentru a stoca departe de copii.

Cum cumpăr? Cât de mult este?

Când căutați acest patch și site-ul său oficial, s-ar putea întâlni o gamă largă de prețuri. De fapt, în acest moment, datorită popularității ridicate a produsului a fost de mai multe falsuri, pentru a distinge care poate fi în primul rând de cost.

Cum de a comanda

site-ul nostru vinde bunuri medicale. Pentru a achiziționa acest instrument, numai de la furnizorul oficial de pe site-ul oficial , acordând o atenție la costul său. – o astfel de dezvoltare nu poate fi ieftin

Prețul mediu în diferite țări

Dacă luăm patru țări vecine – Ucraina, Belarus, Kazahstan și Europa, pe baza ratelor oficiale actuale, costul mediu al produsului este, în esență, egal cu :

Ucraina

1999 grivna Belarus 770 27 alb. RUB Europa …. , Kazahstan Tenge 5690

Comparativ cu omologii supplementstore

La moment, produsele complet similare pe farmacie rafturi acolo .

Proprietati similare ale acestor unguente:

 • Fastum gel. Aplicat topic, dureri de denivelare, are un efect anti-inflamator, dar acțiunea terapeutică în cartilagiu nu are. Folosit în mod exclusiv pentru a lupta împotriva durerii. Prețul de 560 ruble;
 • Finalgon. Calmează durerile, este folosit pentru încălzirea masaj. Costa aproximativ 300 de ruble;
 • au experimentat un efect secundar neașteptat. Durerea unguent de relief, care se aplică în mod direct la durere. Dezavantajul cererii este faptul că, pentru a utiliza pentru a elimina senzațiile dureroase neplăcute necesare de mai multe ori pe zi. Prețul pe tub de 50 ml este 322 rublă.

Adevăr sau divorț? Opinii

La moment, rețeaua poate găsi multe comentarii diferite despre acest patch.

Ei sunt atât de foarte diferite, încât putem concluziona – pentru cineva acest supliment este un panaceu pentru a scăpa de durere, pentru alții -. Un instrument complet inutil

Poate punctul este că al doilea a cumparat o trupa de ajutor ieftin, care este doar o copie a acestui instrument, deoarece locul de achiziție este rar indicat.

Recenzii ale medicilor

Medicii indică faptul că acțiunea de ipsos ZB Pain Relief, în ciuda compoziției vegetației sredstava nota, în primul rând, faptul că durerea de spate astăzi, este foarte tânără și a fost o mare problemă a tinerilor care au făcut o alegere în favoarea de ocupații sedentare.

Un sedentar duce la un stil de viata osificare a discurilor intervertebrale, ceea ce conduce la consecințe și mai mult mai grave. În plus, de asemenea, rețineți că operația este indicată doar în cazuri complicate, în altele ar trebui să fie angajate în fizioterapie regulat pentru a trata durerea.

AINS au efecte secundare severe si nu sunt pentru toată lumea. Prin urmare, ca o alternativă la astfel de substanțe nocive medici cred că este un plasture alternativă acceptabilă, care, în plus față de efectul de încălzire și are un efect terapeutic .

Invenția de medicina chineză de multe ori spre surprinderea medicilor, care preferă tratamentul standard. Cu toate acestea, plante medicinale convenționale pot oferi cu adevărat analgezic bun și efect de restaurare, potrivit medicilor.

Comentarii de consum

In calitate de consumatori de patch-uri sunt adesea oameni destul de tineri care au venit la astfel de boli din cauza stilului de viață săraci sau accidente. Cu toate acestea, experiența de utilizare a patch-uri mai mult decât generația mai în vârstă este încă și mai frecvente, judecând după comentarii.

Notă care a reușit să elimine durerea , pentru a face față cu sciatica, cu ajutorul acestui instrument. Altele au observat efectul său antiinflamator și regenerare .

Comentarii Mai multe pentru referință am colectat în partea de jos a articolului.

După o examinare atentă a ZB ipsos Pain Relief putem spune următoarele :

 • În partea aceasta sunt plante medicinale foarte eficiente care acționează asupra cauzelor direcțional de boli ale sistemului musculo-scheletic;
 • Costul, în medie, la fel în toate țările;
 • Ea nu are efecte secundare – alergii pot aparea in cazul unor persoane numai pentru a fi în compoziția de plante medicinale. În acest caz, se exprimă cel mai des în înroșire mică a pielii;
 • Ipsos ZB Pain Relief aprobat-doctor.

About Tuulikki Tuomioja
"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios. El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai. El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen. Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi. A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament. El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit. Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

>>>>  Papinol - în cazul în care să cumpere cele mai bune, farmacie, magazin, pret

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios. El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai. El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen. Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi. A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament. El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit. Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."