• lun. ian. 18th, 2021

📢 Toate într-un singur loc 🙀 psihogen.ro♔♕♖♗♘

Pacientul este în prezent orice persoană care este în contact cu beneficii pentru sănătate

Smartwatch V8 – ceas, De ce trebuie să-l cumpere, opinii, preț

Smartwatch V8 - ceas, De ce trebuie să-l cumpere, opinii, preț

& nbsp;

Ceas cu Smartwatch V8 reprezintă

Smartwatch V8

dispozitive de mână multifuncționale analogice buget, produse de mai multe branduri renumite. O parte a modelului inlocuieste smartphone-ul, vă permite să monitorizeze starea de sănătate a utilizatorului și să ia fotografii cu rezoluție mică. Una dintre principalele sale caracteristici este disponibilă în cadrul 1000-1500 ruble, prețul.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

P>

Specificații Smartwatch V8

Pentru a satisface cerințele de majoritatea utilizatorilor moderni de Smart Watch caracteristici GT08 sa dovedit destul de decente:

 • ca CPA este utilizat de mobil 533-Mahagonny procesor MTK6260A MTK6261 sau (performanța chips-uri este comparabilă cu hardware-ul de smartphone-uri 2010-2012 ani sau moderne, telefoane push-buton de nivel mediu); LI >
 • ore software creat pe baza de sisteme de operare Android, dar compatibilitatea este asigurată cu dispozitive mobile de pe sistemul de operare de la Google, și iPhone sau iPad-uri);
 • link-ul afișează o cartelă SIM de telefon regulat;
 • ecranul ceasului are o diagonală de 1,54″ și o rezoluție de 240×240 pixeli.
 • camera foto să realizeze o fotografie în formatul 480p și 240p video;
 • memorie: RAM – 64MB, ROM – 128MB
 • .

 • pentru a se conecta cu alte dispozitive utilizează Bluetooth 3.0;
 • capacitatea bateriei este de 380 mAh.

Ceasul are dimensiunile de 5,7 x 4,3 x 1,2 cm și greutatea de 80 de grame. Dacă doriți, puteți alege una dintre cele trei opțiuni – Smartwatch V8 negru, aur și argint. Cureaua din cele mai populare modele de negru de culoare asemănătoare cu corpul. Culorile celorlalte versiuni, Smartwatch V8 argint și aur, diferite de brățară, deși nu este aproape evident atunci când ceas inteligent purtat pe de o parte.

Design si ambalare Smartwatch V8

formă dreptunghiulară și de construcție din aluminiu face inteligent Watch 08 GT ca cele mai multe ore „inteligente“. Deși display, spre deosebire de cele mai scumpe gadget-uri, închise normale, și nu din sticlă rezistent la șocuri. Carcasa este din metal, dar nu sunt protejate de umiditate, care ceas inteligent nu este de dorit să se ude și, mai ales, să se scufunde în apă .

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Elementele unui Smartwatch V8 de aur și alte modificări sunt după cum urmează:

 • deasupra panoului tactil, puteți vedea obiectivul frontal al camerei foto;
 • spre dreapta este o cheie sub forma unei roți (care poate fi doar împinge – se ia nici o acțiune de derulare);
 • din partea stângă este mufa pentru portul microUSB, difuzor și microfon.

gadget pachet, care vine în cutie originală din două jumătăți de prismă, include ceasul, cablu și de încărcare a bateriei. Există, de asemenea, un manual în chineză și engleză. Dacă aveți nevoie pentru a găsi Smartwatch V8 manual în limba rusă ar trebui să caute textul pe Internet.

Caracteristici ecran și de

Smartwatch V8

control ceas

Deoarece ecranul utilizat pe matricea de ceas 1,54 inch cu o rezoluție de 240×240 pixeli – mai mult decât unele telefoane push-buton. Vizualizarea unghiuri și nivelurile de luminozitate vă permit să utilizați gadgetul în orice lumină. Senzorul răspunde rapid la robinet, iar claritatea imaginii vă permite să se facă distincția de text destul de mici -. Chiar și citi cărți ecran ar fi dificil, din cauza mică diagonală

Pentru a activa ore Smartwatch V8 apăsați butonul de pornire, apoi ecranul va afișa cadran analogic. Pentru a naviga la spațiul de lucru ar trebui să faceți pentru a swapnote de la marginea ecranului. Aici puteți vedea ora, starea cu stările de rețele fără fir și mobile, indicatorul pictograma de încărcare a bateriei și un profil de sunet.

>>>>  Choco Lite Extra - negativ comentarii, opinii, preț, site-ul oficial

Mesaje pe ceas poate apela direct de pe panoul tactil, în cazul în care există o mică tastatură pe ecran. Există posibilitatea de a trimite SMS-uri și apeluri la numerele stocate în memorie ore. Când vă sincronizați cu un smartphone, puteți utiliza lista de contacte.

Pret special !!!. Faceți clic și vezi !!!

Sunet și multimedia Smartwatch V8

In ciuda costurilor mici, ceasuri inteligente GT08 a primit un difuzor cu un bun nivel de volum. Calitatea sunetului nu este prea mare pentru a asculta muzică, în timp ce suficient pentru a vorbi „mâini libere“. Pentru comunicare și playback multimedia, se recomandă utilizarea unui set de căști fără fir.

ceasuri inteligente ar putea fi redarea de muzică în format MP3 și a făcut cu înregistrarea lor de ajutor. Puteți rula ore și rezoluție Mp4 video sau avi inclusiv GT08 luate cu rolele camerei. Formatul video maxima este de 320 x 240 pixeli.

Standard și oportunități de sport

funcționalitatea unui ceas inteligent permite utilizatorului să cunoască ora și data pentru a efectua calcule folosind un calculator și chiar să setați memento-uri în calendar. Deși utilizarea unor astfel de înregistrări pe un ecran mic nu este prea convenabil. Există o oportunitate și seta alarma, care trimite semnale de la utilizator prin intermediul unui difuzor sau vibrații.

Lista de caracteristici GT 08 și include o serie de caracteristici specifice brățărilor de fitness. Printre acestea se numără numărarea numărului de măsuri luate în controlul calității activității și a somnului unui utilizator. Desigur,

Smartwatch V8

eroarea de măsurare este mult mai mare în comparație cu dispozitivele sportive reale, și de a face cifrele rezultate în serios nu-l merita. – mai ales că ceasul nu are nici o monitorizare a ritmului cardiac, nici un senzor GPS

Funcția inteligentă a gadget

Printre caracteristicile care fac ceasuri inteligente GT 08 într-o oarecare măsură, să înlocuiască telefonul smartphone, ar trebui să acorde o atenție la aparatul de fotografiat. Rezoluția mică (640 x 480 pixeli. pentru fotografii și 320 x 240 pixeli. video) nu permite să se obțină o imagine normală, dar pentru a obține avatarul de contact este suficient și formatul respectiv. Mai util este o funcție care oferă posibilitatea de a utiliza ceas pentru a vizualiza imagini de la camere smartphone pentru munca ei este suficient pentru a instala aplicația BTNotification.

Apel și a trimite mesaje precum și a primi apeluri, gadgetul poate utiliza o cartelă SIM preinstalat. Utilizați ceasul ca set de căști Bluetooth, smartphone. Sincronizarea GT 08 cu telefonul, puteți primi apeluri pe sale „cartela SIM“. În același mod a primi notificări de ceas de la rețelele sociale și de SMS-uri.

Lista de caracteristici include asculta muzică cu un ceas sau telefon. Înainte de a configura Smartwatch V8 pentru redarea fișierelor audio, este recomandabil să instalați un card microSD (maxim 16 GB). Ceasuri inteligente de memorie va fi suficient de mare, 5-10 melodii. Soluția la această situație ar putea fi lansarea de melodii de pe telefonul smartphone.

Clock vă permite să vizualizați imagini în format JPG, PNG, GIF și BMP. Aplicația de vizualizare nu este foarte convenabil și, de fapt, este un manager de fișiere. Din acest motiv, imaginile vor trebui să deschidă unul, fără posibilitatea de a se transforma.

>>>>  Cistat în cazul în care pentru a cumpăra?

Software Smartwatch V8

instalat pe un firmware Smartwatch V8 bazat pe sistemul de operare Android. Din cauza acestui fapt, cel mai bun ceas este compatibil cu smartphone-uri care rulează pe platforme de la Google. Când sincronizați iPhone cu funcționalitatea smart-ore scade informațiile cu privire la acest lucru, chiar enumerate în instrucțiunile.

Conectarea la telefon de pe sistemul de operare Android, puteți instala chiar și aplicații suplimentare – cele mai multe funcții vor fi efectuate. Cu toate acestea, pentru a profita din plin de gadget este de descărcare din Play Market și instala pe telefonul smartphone un instrument BTNotification special. Folosind acest este proiectat pentru diferite modele de ceas inteligent, inclusiv ceas GT08, cererile sunt prevăzute cu următoarele funcții:

 • trimiterea și primirea de apeluri atunci când vă sincronizați cu telefonul smartphone;
 • oră de acces la SMS și numerele de contact de pe telefon;
 • de control al camerei de pe telefonul smartphone;
 • primi notificări de la instalat pe telefonul inteligent aplicațiile de rețele sociale și mesagerie instant.

Producătorul a furnizat de lucru cu comprimate pe Android și iOS. În acest caz, în absența 3G / LTE pe ceas va primi notificare atunci când vă conectați la o rețea Wi-Fi. Deși în setările pe care le puteți seta posibilitatea de a primi mesaje de sistem din sistemul de operare, inclusiv conectarea dispozitivelor externe (de exemplu, stick USB la dispozitiv care suportă tehnologia OTG).

Nivelul de autonomie Smartwatch V8

Capacitatea bateriei Conținutul pachetului de 350 mAh permite ceas inteligent să fie de lucru pentru 4-5 zile, în modul offline. Când vă sincronizați cu timpul de lucru smartphone-ul este redus la 2-3 zile. Conectarea unui set de căști Bluetooth și utilizând un ceas inteligent ca un MP3 player va reduce această cifră la 10-12 ore. În modul inactiv, Smartwatch V8 dacă orele de aproape nici un folos, acestea vor dura până la 180 ore (7,5 pe zi).

Pentru a încărca recomandat lor numai de calculator, POWERBANK sau laptop. încărcător de alimentare curent nu trebuie să depășească 2A. Timpul de recuperare a capacității bateriei durează aproximativ o jumătate de oră, deși aceasta depinde de caracteristicile încărcătorului.

Argumentele pro și contra

Avantajele ceasului inteligent includ:

 • modern și design elegant – nu mai rău decât cele mai multe alte gadget-uri încheietura mâinii;
 • prezența unui număr mare de caracteristici, inclusiv aparat de fotografiat și redare audio și fișiere video;
 • memorie extensibilă cu ajutorul card microSD.
 • compatibil cu dispozitive de pe sistemul de operare Android și iOS.
 • ceasuri cost cu o schimbare la prețuri accesibile costa de mai multe ori mai ieftin decât chiar și smartphone-uri de buget.

Dezavantajele gadget includ utilizarea incomod. Dimensiunea tastaturii este prea mic pentru introducerea textului, aplicațiile pot fi găsite în meniul, fără prioritate de utilizare, și de a schimba ordinea în care utilizatorul nu va funcționa. Dezavantajul este traducerea incorectă a unor elemente de meniu.

Recenziile utilizatorilor

a apărut pe piață în urmă cu câțiva ani, ceasuri a devenit popular chiar și în prezența unui număr mare de concurenți. Proprietarii lăsați aproximativ Smartwatch V8 de comentarii, conținut cea mai mare parte pozitiv. Deși arată deficiențele, fără de care nici un cost, nici un obiect gadget modern.

>>>>  Bracelet Bianchi Comanda aici!

.

Julia M : Pentru un fel de ceas arata foarte elegant și sunt ieftine. Deși acestea sunt uneori greșite, nu întotdeauna primești mesaje din rețele sociale, rătăcite reda muzica printr-un set de căști fără fir. Pedometru este inexactă – uneori sare peste pași, uneori, vânt de prisos. Dar telefonul GT 08 este, de fapt înlocuit – mai ales atunci când smartphone-ul a fugit din baterie

.
.

Maxim G : Avantajele de ceasuri inteligente cred că un sunet puternic, ecran relativ mare și faptul că acestea arata mult mai scumpe decât costă. Există unele bug-uri – nu toate elementele de meniu sunt traduse corect în limba rusă, nu este destul de mulțumit cu selectoarele

.
.

Oleg N : ceas inteligent a fost o surpriză plăcută – nu se aștepta pentru a obține astfel de oportunități pentru un cost minim. Mai mult decât atât, ele arata bine pe brațul, ușor de operat și destul de tare. De lucru pentru o lungă perioadă de timp – mult mai mult smartphone. Dar, cu privire la cât timp mă va dura, nu sunt sigur pe geamul a fost deja zgâriat.

Insights

Watch a crea o impresie pic ambivalentă. Pe de o parte, este un gadget cu o mulțime de posibilități, pe de altă parte – aceste caracteristici nu sunt întotdeauna corecte, „sport“ opțiuni sunt caracterizate de o eroare de măsurare de mare, sincronizarea cu iPhone și iPad-uri duce la pierderea funcționalității. Pentru a compensa deficiențele de Smartwatch V8 preț și aspect elegant, care face opțiunea interesantă pentru ceas undemanding utilizatori.

About Tuulikki Tuomioja
"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios. El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai. El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen. Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi. A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament. El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit. Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."

Tuulikki Tuomioja

"Dragomir Tomescu este o vârstă de 31 de ani, fostul aparat de ceai, care se bucură de rugăciune, podcasting și gastronomie. El este luminos și creativ, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic capricios. El este dependent de cumpărături, ceva ce prietenul său Celyn Nannie Greenwood a arătat când a fost de 17. Problema intensificat în 2008. Dragomir a pierdut două locuri de muncă, ca urmare a dependenței sale, în special: activist local și aparat de ceai. El este un britanic creștin care se definește ca fiind homosexual. A început să studieze filozofie, politică și economie la colegiu, dar niciodată nu a terminat cursul. El are o fobie severă de șoareci, și este obsedat de Frozen. Fizic, Dragomir este în formă bună. El este foarte inalt, cu pielea de măsline, păr ghimbir și ochii verzi. A crescut într-un cartier al clasei muncitoare. După ce a cunoscut niciodată cu adevărat părinții lui, el a fost crescut într-o serie de centre de plasament. El este în prezent singur. Cea mai recenta poveste de dragoste a fost cu un scriitor scenariu numit Derick Kelsey Hawkins, care a fost de 6 ani mai în vârstă decât el. S-au despartit pentru ca personalitatile lor puternice s-au ciocnit. Cel mai bun prieten Dragomir este un fost aparat de ceai numit Celyn Greenwood. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, el se blochează în jurul cu Myrtle Sutherland și Bobbi Burton. Le place să apară în fundal pe televizor împreună."