• joi. ian. 28th, 2021

📢 Toate într-un singur loc 🙀 psihogen.ro♔♕♖♗♘

Pacientul este în prezent orice persoană care este în contact cu beneficii pentru sănătate

Vitaelife Pharma Omega 3 – opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra cât de mult este costurile

ByAlex Nita

iul. 2, 2019
Vitaelife Pharma Omega 3 - opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra cât de mult este costurile

Omega-3 este una dintre principalele substanțe care ajută să

Omega 3

rămână o persoană sănătoasă, tânără și plină de energie. Nu este sintetizat de către organism – persoana devine singura lui masa. Acizii grași omega-3 acționează la nivel celular. Acestea protejeaza celulele de imbatranire prematura, ajuta la reglarea metabolismului lipidelor. In dieta de zi cu zi a conținut o cantitate minimă. Lipsa lor face pentru suplimentarea sau ajustarea sursei de alimentare.

3 Omega-acizi grași polinesaturați (PUFA) sunt grăsimi esențiale – singur în corpul uman care nu sunt produse. Cele mai importante dintre acestea sunt: ​​

 • DHA (DHA) – DHA. Necesară pentru funcționarea normală a creierului, este responsabil pentru formarea și sistemul nervos sănătos.
 • EPA (EPA) – acid eicosapentaenoic. Ajută la transportarea lipidelor, stimulează procesele imunitare, crește rezistența organismului la viruși și infecții.
 • ALA (ALA) acid alfa-linolenic. asistent de neinlocuit in lupta impotriva colesterolului nociv. Ajută pentru a face față situațiilor stresante, normalizeaza tensiunea arteriala, imbunatateste starea unghiilor, a pielii, a părului.

Conținutul

Proprietăți utile

Beneficiul Omega 3 nu este pusă la îndoială chiar de către reprezentanții medicina tradițională. Aceasta este una dintre puținele suplimente alimentare care medicii recomandă pacienților înșiși.

 1. Stimularea producerii de hormoni, implicat în majoritatea reacțiilor biochimice celulare.
 2. Cu utilizarea regulată scade cantitatea de colesterol nociv în organism, sansa de a dezvolta boli grave de inima si accident vascular cerebral este redusă.
 3. acizi grași polinesaturați omega-3 esențiale pentru bărbați. – necesare pentru sinteza celulelor masculine si a neuronilor
 4. Reducerea stresului emoțional, psihologic prin creșterea producției de serotonină. A redus probabilitatea de a dezvolta depresie.
 5. Ajuta sinteza hormonilor și steroizi.
 6. Să contribuie la oxigenarea țesuturilor datorită participării la procesele de transport sale.
 7. efect bun asupra inimii, activitatea contractilă.
 8. țesuturi comune devin mai elastice. Reduce severitatea durerii în boli ale articulațiilor.
 9. A preveni dezvoltarea de alergii, boli sistemice autoimune, reduce intensitatea proceselor inflamatorii.
 10. Consumul regulat are un efect pozitiv asupra memoriei, atenție.
 11. Îmbunătățirea stării pielii, părului, unghiilor.
 12. Crește imunitatea.
 13. Crește rezistența organismului la stres stres, fizică și mentală.
 14. Scăderea producției de cortizol.

Omega 3 Omega-3 pentru sportivi – Supliment obligatoriu la dieta de zi cu zi. Consumul regulat reduce vâscozitatea sângelui, normalizează tensiunea arterială. Consolidarea vaselor de sânge, inima se adapteze mai ușor. Reduce perioada de recuperare după efort fizic intens. răspuns îmbunătățit, mai rapid mai puternic, creste tesutul muscular slab. O mai bună absorbție a calciului, scade nivelul de stres psihologic în timpul antrenamentului.

Conținutul în produsele

Deoarece corpul nostru acești acizi nu sunt sintetizați, este necesar să se includă în produsele alimentare dieta care contin omega-3. Ele sunt atât de legume și alimente pentru animale. Principalele surse de alimentare de omega-3 sunt: ​​

 • fructe de mare și pește de apă sărată gras (în special mici, care se află la baza lanțului alimentar: anșoa, macrou, hering și sardine și păstrăv,

  Omega 3

  eglefin, ton);

 • Alge;
 • Carnea animalelor sălbatice;
 • Mustard, camelina si ulei de seminte de in;
 • spanac;
 • Frunzele de purslane;
 • Chia.

Conținutul de omega-3 în sardine ulei de in și grase sunt deosebit de ridicate. Aceste două produse pot fi considerate campioni în conținutul de acizi grași omega-3. Dar se rup cu ușurință, devin inutile sub influența temperaturii, luminii, aerului. Prin urmare, preferința pentru sărați, pestele marinat, salate crude cu ulei vegetal. Atunci când se utilizează nuci ca sursă de omega-3 nu este recomandat să pre-prăji-le.

Rata zilnică

În ceea ce privește medicii doze zilnice opinii divergente. Unii cred că cele mai eficiente doze mici de omega-3 într-o cantitate de la 0,5 la 2 gr. o zi. Alții cred că organismul are nevoie de acizi grași esențiali mai mult -. Până la 1 gram pentru fiecare procent de grăsime corporală

Norma zilnică optimă de omega-3 în conformitate cu majoritatea medicilor, 1-2 grame per portie de până la trei ori pe zi, adică de 3 până la 6 grame pe zi. Doza zilnică recomandată depinde de scopul admiterii.

 • Prevenirea, reducerea nivelului de colesterol. Luați în doze mici de până la 1,5 grame pe zi.
 • Omega 3 în culturism. Folosit pentru recrutarea mai rapidă a masei musculare. Dura până la 3 grame pe zi.

 • Ajutor cu pierderea in greutate. Pentru normalizarea metabolismului administrat de 3-4 grame pe zi.

Cardiologi recomanda persoanelor adulte sănătoase pentru prevenirea bolilor de inima, ia 300 mg de omega-3. Persoanele cu boală arterială coronariană doza recomandată poate fi crescută la 1 gram. Luați fără întrerupere.

Omega 3 Important! Ministerul Europen sănătății recomandă ca aport adecvat să ia nu mai mult de 1 g de omega-3 pe zi.

Cum să luați omega-3

Instrucțiunile exacte pot fi găsite pe ambalajul unui anumit medicament. Disponibile omega-3 capsule, cel puțin – într-o formă lichidă. Cantitatea de medicament per doză unică va varia în funcție de metoda de producție și dozajul.

Capsule atunci când se iau spălate în jos cu multă apă curată. Luați simultan cu mese sau jumatate de ora dupa masa. În funcție de starea persoanei, scopul aportului și doza de medicament administrată de la 2 până la 6 capsule pe zi.

Supradozajul de omega-3 este foarte rar. Simptomele de supradozaj – greață și vărsături, dureri în stomac și pancreas, stomac deranjat, diaree. Dar, chiar și fără o supradoză de omega-3 poate provoca efecte nedorite. Pronunțate efect laxativ. Există plângeri cu privire la gustul de pește în gură. În cazuri rare sunt reacții alergice.

Principalele tipuri de medicamente

Suplimente omega-3 get în moduri diferite. În farmacii puteți găsi mai multe tipuri de suplimente alimentare.

 • Concentratul ulei de pește natural. Acid conține sub formă de trigliceride.
 • ulei de pește rafinat. Acid de la prelucrarea ia forma de esteri etilici. Aceste medicamente nu sunt foarte eficiente. Unii folosesc acolo, dar este mică.
 • trigliceridele restabilite. Preparat din ulei de pește rafinat prin transferul de acizi grași pentru a forma trigliceride.
 • Krill ulei și midie verde cu buze. Un conținut destul de ridicat de fosfolipide și trigliceride.
 • alge Oil. concentrație mai mare a trigliceridelor în comparație cu uleiul de pește.
 • grăsime subcutanată a sigiliului.
 • Preparate din plante. Obțineți în principal din semințe de in, nuci, semințe de Chia.

Suplimentele utile sunt toate, fără excepție, dar ele sunt digerate de către organism în diferite moduri.

Cum de a alege dreptul de droguri

A nu se confunda cu medicamentul, citiți cu atenție compoziția și instrucțiunile. Vă rugăm să rețineți următoarele puncte.

 1. Alegeți suplimentele cu preponderență EPA și DHA. Ele sunt mai benefice pentru organism.
 2. Cantitatea de acizi în capsulă. Este mai bine să ia preparatele cu o concentrație mai mare.
 3. Form. Suplimentele sub formă de esteri etilici (EE) sunt absorbite slab. Este mai bine pentru a da preferință produselor pe bază de acizi grași liberi, trigliceride, fosfolipide. În compoziție, ele vor fi listate ca FFA, TG, PLS.
 4. Vitamina E. Suplimentarea cu vitamina E este mai bine absorbit si mai worknot.

Cel mai bun supliment – ulei de pește. midii ulei sau kril mai eficiente. – farmaciile noastre sunt rare

Contraindicații

În ciuda proprietăților utile de omega-3, are câteva contraindicații. Înainte de a lua sigur trebuie să vă asigurați că le aveți:

 • aportul în exces de vitamina D și calciu.
 • alergică la ulei de pește.
 • Pancreatita, calculi biliari.
 • insuficiență renală.
 • Defecțiunile ale glandei tiroide.
 • Forma activă a tuberculozei.

În alte cazuri, suplimentarea cu acizi grași va aduce numai beneficii. Acest supliment nu este pentru o singură admitere. Pentru a obține rezultate stabile, este necesar să se ia ulei de pește sau un alt medicament cu omega-3 în mod regulat.

About Alex Nita
"Alex Nita este un asistent admin în vârstă de 35 de ani, care se bucură de puzzle-uri, jocuri de cărți de joc și pictură. Ea este luminos și grijuliu, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic nerăbdător. Ea este britanic, care se definește ca fiind drept. Ea a terminat scoala si apoi a plecat mediul academic. Fizic, Alex nu este în mare formă. Ea are nevoie să-și piardă destul de o mulțime de greutate. Ea este medie în înălțime, cu pielea deschisa la culoare, păr blond și ochi verzi. Ea a crescut într-un cartier al clasei muncitoare. A fost crescuta de mama ei, tatăl ei au părăsit când ea era tânără. Ea este în prezent singura. romantismul ei cel mai recent a fost cu un electrician numit Ossie Derick Freeman, care a fost de 20 de ani mai în vârstă decât ea. S-au despartit din cauza Ossie simțit în umbra de strălucire a lui Alex. Cel mai bun prieten al lui Alex este un asistent administrator numit Clay Shannon. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, ea se blochează în jurul cu Reyes York și Carina Fenton. Ei se bucură de învățare noi limbi împreună."

>>>>  Chocolate Slim - opinii, comentarii, preț, slăbire,România

Alex Nita

"Alex Nita este un asistent admin în vârstă de 35 de ani, care se bucură de puzzle-uri, jocuri de cărți de joc și pictură. Ea este luminos și grijuliu, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic nerăbdător. Ea este britanic, care se definește ca fiind drept. Ea a terminat scoala si apoi a plecat mediul academic. Fizic, Alex nu este în mare formă. Ea are nevoie să-și piardă destul de o mulțime de greutate. Ea este medie în înălțime, cu pielea deschisa la culoare, păr blond și ochi verzi. Ea a crescut într-un cartier al clasei muncitoare. A fost crescuta de mama ei, tatăl ei au părăsit când ea era tânără. Ea este în prezent singura. romantismul ei cel mai recent a fost cu un electrician numit Ossie Derick Freeman, care a fost de 20 de ani mai în vârstă decât ea. S-au despartit din cauza Ossie simțit în umbra de strălucire a lui Alex. Cel mai bun prieten al lui Alex este un asistent administrator numit Clay Shannon. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, ea se blochează în jurul cu Reyes York și Carina Fenton. Ei se bucură de învățare noi limbi împreună."