Vitaelife Pharma Vitamin D3 – opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

În funcție de unde locuiți, poate fi nevoie de o lampă fluorescentă specială sau un supliment de vitamina, deoarece organismul poate fi un deficit de D3. Este probabil că nici măcar nu știu cât de important este aceasta vitamina pentru corpul tau! Să examinăm tot ceea ce este conectat cu acesta.

Ce este vitamina D3?

Înainte de a înțelege, ceea ce este avantajul acestui ingredient, ar trebui să știi ce este. Vitamina D3 este cel mai disponibil sub forma de vitamina D. Aceasta poate fi obținută dintr-o serie de produse, de obicei, îmbogățite, deși numărul este destul de mic. Principalul mod de a obține – atunci când sunt expuse la lumina soarelui pe piele. Vitamina esentiala pentru o serie de funcții în corpul dumneavoastră, cu toate acestea, mulți oameni nu primesc suficient, mai ales în timpul iernii. Acest lucru înseamnă că suplimentele nutritive corecte. Conform unui studiu recent, mai mult de un milion de persoane cu nivel redus de vitamina D. este în valoare de având în vedere că de protecție solară, în ciuda faptului că utilizarea lor este evidentă, poate exista o problemă – care blochează producerea vitaminei D3 corpul. Acest lucru nu înseamnă că acestea ar trebui să renunțe, trebuie doar pentru a umple golul D3 din alte surse, în primul rând cu ajutorul unor complexe speciale de vitamine.

Cât de mult avem nevoie de vitamine și cum să-l?

Atât adulții, cât și copiii sunt încurajați să de la 600 la 4000 de unitati de vitamina, dar pentru a realiza acest număr în timpul iernii este foarte dificil. substanță alimentară este rar, de cele mai multe ori produse lactate, cereale sau cereale îmbogățite cu aceasta vitamina pentru a imbunatati starea de sanatate a oamenilor. pește gras, cum ar fi somon, ton si sardine precum și ouă și ciuperci shiitake sunt surse naturale de vitamina dorit, dar este absorbit numai în anumite condiții, de exemplu, prezența în corp fier suficient. Pe scurt, pentru a obține vitamina din alimente în cifre absolute este destul de dificil. Pentru a înțelege ce este situația cu D3 în cazul dvs. particular, prezintă un test de sânge. Acest lucru este important, deoarece vitamina D3 este asociat cu un număr de proprietăți utile. Să examinăm cele mai impresionante dintre ele mai în detaliu. Veți dori să vă oferi o favoare!

>>>>  Normalit Activ de hipertensiune - opinii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra, ingrediente, cum funcționează?

accesoriu de dispoziție

In creier, sunt receptori pentru vitamina D3. Nivelurile scăzute ale substanței poate duce la probleme cu starea de spirit, deoarece este necesar pentru ca organismul pentru fabricarea de neurotransmitatori, substante chimice care ajuta la stabilizarea emoțiilor. Dacă observați în mod constant vă stare depresivă sau chiar suferă de depresie, cred că, dacă nu este cauza unei astfel de probleme, în deficit de vitamine în organism?

inimă

Protecție

cceory chroe coe up1 Vitaelife Pharma Vitamin D3   opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra Studii recente au aratat ca vitamina D3 poate juca un rol în reglarea nivelului de zahăr din sânge și pentru a consolida sănătatea pe termen lung. Amintiți-vă că toate funcțiile din organism este interconectat. Când sprijini un aspect, de exemplu, sanatatea oaselor, vă sprijini toate celelalte funcții ale corpului. Impactul asupra sănătății inimii ilustrează perfect această situație: efectul este indirect, dar extrem de important, mai ales pentru persoanele cu predispoziție la boli cardiovasculare sau a altor factori de risc

.

Consolidarea oase

Oamenii de știință spun că vitamina D3 ajuta la reglarea nivelului de calciu si fosfor in organism, ceea ce este important pentru oase sanatoase si puternice. În plus, vitamina necesare pentru creșterea și formarea de noi structuri de celule osoase. Deficiența acestei substanțe crește riscul de deteriorare osoasa si osteoporoza. Pentru a monitoriza nivelul de D3 ai nevoie pe tot parcursul vieții, în vârstă să nu sufere de oase fragile.

Cancer prevenire

Potrivit unor surse, vitamina D3 poate fi legat de prevenirea cancerului, în special în cazul în cazul tumorilor de colon, erectie sau cancer de san. Teoria este destul de logic, deoarece aceasta vitamina ajuta la reglarea creșterii celulare, și astfel, potențial previne formarea celulelor în țesuturi tumorale. Cu toate acestea, oamenii de știință să rețineți că acest cont necesită investigații suplimentare. Oamenii de știință nu au fost capabili să înțeleagă pe deplin relația de cancer si vitamina cu toate acestea pentru a face față deficitului de substanțe utile cu siguranță nu va fi o greșeală. Toate măsurile pentru a se proteja de cancer, este adecvată.

>>>>  Ostelife - crema pentru rosturi, comentarii, pret,România

consolidare de memorie

Receptorul vitaminei D3 în creier este necesară nu numai pentru a controla emoțiile. Atunci când se confruntă cu un deficit de substanțe necesare, receptorii sunt în imposibilitatea de a funcționa în mod normal, ceea ce creste riscul de dementa. Dovezile științifice arată că riscul de probleme cognitive devine de patru ori mai mare pentru cei care au un nivel scăzut de vitamina esențiale. Dacă știți că sunt la risc de a dezvolta boala Alzheimer sau alte astfel de boli, asigurați-vă că pentru a urmări nivelul D3. Acest lucru vă va ajuta să păstrați o memorie bună la bătrânețe.

Întărirea sistemului imunitar

Vitamina D3 corpul tau are nevoie pentru a restabili sănătatea. Celulele, oferind sistemul imunitar nevoie de vitamina D3 pentru a lupta impotriva agentilor patogeni cum ar fi virusuri si bacterii diferite. Atunci când nivelul de vitamina D3 este mult redusă și începe deficitul, este posibil să observați că se îmbolnăvesc mult mai des. Faptul este că organismul dumneavoastră pur și simplu pierde capacitatea normală de a lupta împotriva infecțiilor. In iarna aceasta problema devine deosebit de acută. Vitamina complex va ajuta pentru a evita acest lucru.

Stabilizarea tensiunii arteriale

Experții spun că vitamina joacă, de asemenea, un rol important în sistemul care controleaza tensiunea arteriala. Lipsa de vitamina exacerba problemele cu presiune, mai ales la persoanele care sunt predispuse la ei. diagnostic complet al organismului. Poate că, în loc de medicamente de pe presiunea pur și simplu eliminați de la un deficit de D3.

Un sistem normal digestiv

cceory chroe coe up1 1 Vitaelife Pharma Vitamin D3   opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra Vitamina D3 joaca un rol important in suprimarea proceselor inflamatorii in intestin. Persoanele care suferă de sindrom de colon iritabil, de obicei, caracterizata prin deficit de aceasta vitamina. Rezultatele deficit într-un proces inflamator sporit în tubul digestiv, ceea ce întărește simptomele bolii. Dacă suferiți de această boală, încercați să nu numai de a adera la o dieta adecvata, stabilizarea starea microflorei, dar, de asemenea, să ia un test de sange pentru a exclude deficitul probabil de D3.

>>>>  Intoxic - opinii, comentarii, preț, în cazul în care pentru a cumpăra

Cele mai bune rezultate sportive

Vitamina D3 ajuta la cresterea fortei musculare, imbunatateste echilibrul, oferind rezultate foarte bune, care participă la metabolismul în mușchi. Pe scurt, utilizarea acestei vitamine va ajuta să obțineți în formă! Dacă aveți de gând să participe la competiții sportive sau doar doriți pierde în greutate mai repede, asigurați-vă că să ia în considerare acest fapt.

Posibila protecție împotriva diabetului

Potrivit unor surse, vitamina D3 ajuta la reglarea nivelului de insulina. Această substanță ajută la stabilizarea nivelului de glucoza din sânge, pentru că susține acțiunea insulinei și oferă sănătate la celulele pancreasului. Acest efect complex este de mare importanță, astfel încât persoanele cu diabet zaharat de orice tip sau care sunt la risc de a dezvolta boala, asigurați-vă că pentru a monitoriza în mod regulat, nu numai nivelul de glucoză în sânge, dar cantitatea de vitamina D.

Alex Nita
Despre Alex Nita Articolele 47
"Alex Nita este un asistent admin în vârstă de 35 de ani, care se bucură de puzzle-uri, jocuri de cărți de joc și pictură. Ea este luminos și grijuliu, dar poate fi, de asemenea, foarte lacomi și un pic nerăbdător. Ea este britanic, care se definește ca fiind drept. Ea a terminat scoala si apoi a plecat mediul academic. Fizic, Alex nu este în mare formă. Ea are nevoie să-și piardă destul de o mulțime de greutate. Ea este medie în înălțime, cu pielea deschisa la culoare, păr blond și ochi verzi. Ea a crescut într-un cartier al clasei muncitoare. A fost crescuta de mama ei, tatăl ei au părăsit când ea era tânără. Ea este în prezent singura. romantismul ei cel mai recent a fost cu un electrician numit Ossie Derick Freeman, care a fost de 20 de ani mai în vârstă decât ea. S-au despartit din cauza Ossie simțit în umbra de strălucire a lui Alex. Cel mai bun prieten al lui Alex este un asistent administrator numit Clay Shannon. Ei se inteleg bine cele mai multe ori. De asemenea, ea se blochează în jurul cu Reyes York și Carina Fenton. Ei se bucură de învățare noi limbi împreună."